Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bug na złoto

shock2221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam bugaj na złoto który jest nie publiczny. Mogę porobić złota do 1mld

Warunki to:

10 pokładów za złoto oraz ok 100k złota

Pisać tylko ma pw konkretnie i jak by co to go nikomu nie udostępnię

robie to od godzin 18 do oraz w.weekendy gdy jestem dostępny

Opublikowano

Witam posiadam bugaj na złoto który jest nie publiczny. Mogę porobić złota do 1mld

Warunki to:

10 pokładów za złoto oraz ok 100k złota

Pisać tylko ma pw konkretnie i jak by co to go nikomu nie udostępnię

robie to od godzin 18 do oraz w.weekendy gdy jestem dostępny

cene zapomniales podac

Opublikowano

Znam o wiele lepszą metode na złoto bez sprzedawania pokładów. Nie jest może bardzo dochodowa ale mi wystarcza ze sporą nadwyzką

PS. Jeśli ten bug ze sprzedawaniem pokładów nie jest publiczny to jam jest papież

Opublikowano

Znam o wiele lepszą metode na złoto bez sprzedawania pokładów. Nie jest może bardzo dochodowa ale mi wystarcza ze sporą nadwyzką

PS. Jeśli ten bug ze sprzedawaniem pokładów nie jest publiczny to jam jest papież

Tak witam Cie Papieżu. Jestem ciekaw jakie masz dochody z twojego o wiele ponoć lepszego sposobu?

Opublikowano

W jakąs godzinke 900mln :) dla mnie to wystarczająco poniewaz mam fula i kasa idzie jedynie na aukcje (kulki/klucze albo medaliony) oraz pustaka. Wystarczy poszukac w google i znajdziesz minimum 3 sposoby jak sprzedawac pokłady by zarobic :)

PS. źle się wyraziłem... nie jest to lepszy sposób ale jeśli mamy fulke i nie potrzebujemy duzo kasy to jest to lepszy sposób niż kajak->pokłady i ciągłe zrywanie się z bractwa żeby wypłaci 1mld :) (chyba że wolisz aborda ale jest bardziej ryzykowny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...