Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BFFC2

McKropek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas temu pytałem sie na forum czy warto kupić BFBC2 i czy mi pojdzie (laptop z epoki kamienia lupanego). Wszyscy mnie zapewniali, ze tak bierz czym prędzej, fajna gra, pojdzie nawet na srednich i wgl. ALE! Okazało sie, ze nie jest tak kolorowo i gra na niskich tnie jak młode emo (heh). Probowalem juz wszystkiego. Reinstall OS'a, gamebooster, defragmentacja i TAK! udalo sie ! w rozdzielczości 640x480 i zawrotna iloscią fps w postaci 20 <_< . Ale uwaga. po chwili szperania w internaecie znalazłem filmik, jak ktos gra w BFBC2 na takim samym lapku i jeszcze NAGRYWA! Więc moje pytanie brzmi:

Czy macie jakiś pomysł, żeby to poszło jak należy, bo troszke szkoda mi kaski, ktora moglem przeznaczyć na inną gre.

Specyfikacja laptopa

Model: Acer Aspire 5535

CPU: AMD Athlon X2 Dual-Core QL-60

Karta graf:ATI Radeon HD 3200 (zintegrowana)

RAM: 4 gb

Proszę help!!!

Link do flimu o którym mowa wyżej:

http://www.youtube.com/watch?v=KoGVrww4m_U

Specyfikacja kompa jak na filmie dokładnie taka sama.

Opublikowano

Core Speed * 500 MHz Shader Speed * 500 MHz

To są standardowe takty, wykręcone miał ? :huh: ...

Nie wiem, kto wciskał Ci takie ciemnoty, że na tym notebooku pograsz w BC2.

Nie ma szans na komfortową grę, proponuję Ci starsze części BF ;).

Opublikowano

No nic. Dupa. Kasa w błocie. Czekać na nowego PC'ta (co raczej szybko nie nastąpi :( )

Sprzedaj go, odzyskasz kasę ;). Kupiłeś klucz czy konto ? Zawsze lepiej pobrać demo i sprawdzić, czy będzie dobrze chodzić .

GPU w tym notebooku to raczej pod gry 2004/2005, a nie stosunkowo świeże tytuły.

Opublikowano

Konto sprzedaj lub wymień odzyskasz kasę albo wymienisz na konto gdzie bd gry które pójdą na twoim pc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...