Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AutoMessage.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam maly problem na swoim serwerze minecraft, chodzi o plugin automessege, po jego uruchomieniu, informacja ktora sie tam wyswietla, jest widoczna tylko dla osoby, ktora ma opa, a zalogowalem drugiego zwyklego gracza, i niestety mu sie info nie wyswietla, za pomoc w rozwiazaniu +++++

config:

settings:
enabled: true
min-players: 0
log-to-console: false
auto-update: false
message-lists:
default:
enabled: true
random: false
interval: 160
prefix: '&f[&binfo&f] '
- '&6Wszystkie najpotrzebniejsze informacje znajdziesz pod komenda &2/informacje.'

2421404553.png
Opublikowano

Też miałem z tym problem ;x ale zmieniłem na ZavAutoMessager potem edytowałem go i wpisalem /am reload i działą ;D Tobie też polecam ZavAutoMessager'a ;D

@Down

Jakoś narazie nic sie nie zmieniło nawet jak ma bdb skonfigurowany to nie bd dzialac wiem bo sam spr

oDYVDfv.gif
Opublikowano

ZavAutoMessager podobno zżera więcej RAM ale to tylko "podobno" lub przeinstaluj AutoMessage i config musisz mieć dobrze ustawiony.

Opublikowano

Aha, czyli jak już podobno jest coś takiego żę bierze wiecej ramu to chyba zrezygnuje, gdyz nie chce straci na wydajnosci zwlaszcza ze serwer 20 slotów \ 2 gb ramu .

2421404553.png
Opublikowano

Wgraj najnowsza wersje AutoMessage.

Usun ten swoj config niech sie nowy zrobi.

Domyslnie jest ustawione ze kazdy widzi informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...