Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Pytanie/Propozycja]Możeby zrobić wyjątek dla działu WarZ?

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

***Od razu zaznaczam, że zapoznałem się z Globalnym oraz Lokalnym regulaminem Forum / WarZ.***

Na forum jest zakaz Handlu. Moim pytaniem jest to, czy byłaby szansa, aby dział WarZ był małym wyjątkiem i wymiana (tj. handel), np. "M4 za Machete", było możliwe nie łamiąc regulaminu.

(Taka myśl, ale jednak ją zostawię.)

Można byłoby uznać to też za "informowanie", że ktoś np. Mam M107, a poszukuje 3 Blaser'ów. Można się ze mną skontaktować przez steam [Nick Steam].

(Koniec "takiej myśli".)

Chciałbym, aby założono, specjalne Subforum do WarZ o nazwie "Wymiana przedmiotami", gdzie byłyby 2 subfora o nazwach: "Wymienie" oraz "Poszukuje". Każdy miałby specjalny wzór, aby było przejrzyście oraz została wprowadzona mała zmiana w Lokalnym (i globalnym) regulaminie WarZ (i Forum).

Zakazem byłoby handlowanie przez różnorakie SMSy, doładowanie, konta z grami (np. Steam, Origin), TO ZNACZY = WSZYSTKIM CO COŚ KOSZTUJE POZA WarZ!

!!! Jedyną możliwością stosowaną na TYM forum mogłoby być właśnie Wirtualny przedmiot za Wirtualny przedmiot dostępny tylko w grze WarZ. !!!

P.S:

Myślę, że mój pomysł nie jest zły oraz byłby trafnym dla ludzi, którzy nie chcą szukać po małych polskich stronach o WarZ działu z Handlem.

Wiem, że na [Cęzura]-[Cęzura].net jest taki właśnie dział. A oprócz tego? Nic już nie ma.

Stworzenie takiego działu na MPC skutkowałoby większym stopniem zainteresowania, ponieważ popularne forum = dużo ludzi którzy chcą zamienić swoje przedmioty za coś innego.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Propozycje dot. forum piszemy w tym dziale :

http://www.mpcforum.pl/forum/187-sugestie-dotyczce-forum/

Ale moim zdaniem nie przejdzie, nie raz były podobne propozycje. Potem by było ze ktoś kogoś oszukał itd.

Osobiście jestem na nie.

#edit

Pisząc to też byłem w chmurach z myślami, że "nie przejdzie", "nie będzie się nikomu chciało tego zrobić", i takie podobne.

Ale jednak napisałem to i chciałem zobaczyć opinie innych, mogę spytać, z jakiego powodu jesteś na "nie"?

Z takiego powodu ze nie raz były takie propozycje i administracja nie robiła wyjątków dla większych działów, a co dopiero dla naszego działu. Więc szkoda czasu.

Propozycja sama w sobie nie jest zła, ale musieli by wprowadzić handel też do innych działów takich jak team fortes 2 itd.

Z doświadczenia wiem ze takie coś nie wypali :)

Opublikowano

Propozycje dot. forum piszemy w tym dziale :

http://www.mpcforum.pl/forum/187-sugestie-dotyczce-forum/

Ale moim zdaniem nie przejdzie, nie raz były podobne propozycje. Potem by było ze ktoś kogoś oszukał itd.

Osobiście jestem na nie.

Pisząc to też byłem w chmurach z myślami, że "nie przejdzie", "nie będzie się nikomu chciało tego zrobić", i takie podobne.

Ale jednak napisałem to i chciałem zobaczyć opinie innych, mogę spytać, z jakiego powodu jesteś na "nie"?

518831445005751729602.png

Opublikowano

Из того, что я видел Warz там это очень легко обмануть. Стрелять в голову и выигрывает весь банк ...

Затем я переехал в спины форума, то, что мы не нужны. Для нет

Z tego co widziałem z Warz to bardzo łatwo tam oszukać. Strzelasz w łeb i zgarniasz całą pulę...

Potem by się spiny przeniosły na forum, tego nam nie potrzeba. Na nie

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Из того, что я видел Warz там это очень легко обмануть. Стрелять в голову и выигрывает весь банк ...

Затем я переехал в спины форума, то, что мы не нужны. Для нет

Z tego co widziałem z Warz to bardzo łatwo tam oszukać. Strzelasz w łeb i zgarniasz całą pulę...

Potem by się spiny przeniosły na forum, tego nam nie potrzeba. Na nie

Takie transakcje odbywałyby się w safe MPCforum :]

w83od2.jpg

Opublikowano

Na nie, z czasem byłyby oszustwa i kanciarstwo a wtedy poszkodowani toczyli by kłótnie na mpc - jednym słowem tons of flame.

76561198001815076.png
Opublikowano

Na nie, z czasem byłyby oszustwa i kanciarstwo a wtedy poszkodowani toczyli by kłótnie na mpc - jednym słowem tons of flame.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie, bez wyjatków, poza tym... ludzie by sobie w chuja lecieli i oszukiwali...

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Pod warunkiem, że moderator by był przy wymianie i dokonywane by były one w SafeZone (tam gdzie nie można się strzelać). Jak ktoś oszuka, to dostaje perma, proste.

Opublikowano

Pod warunkiem, że moderator by był przy wymianie i dokonywane by były one w SafeZone (tam gdzie nie można się strzelać). Jak ktoś oszuka, to dostaje perma, proste.

I co mu to da? Zrobi specjalnie konto zeby kogos ojebac i mu to zwisac bedzie...

tak samo mozna dodac handel przedmiotami w metin2, giftami w mc itd... był czarny rynek na mpc juz kiedys i mam nadzieje ze administracja tego samegu bledu nie popelni znowu

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...