Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ravia.eu, instalator.

Kapper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam problem z instalatorem. Po odpaleniu jego pierw wyskakuje okno z przyciskami "anuluj" i "uruchom", oczywiście klikam to drugie. Po 15-30minuta odpala okienko z "zezwalaj" i anuluj" oczywiście klikam to pierwsze. I potem.... nic. Czekam z 2 godziny i nic.

System: Windows Vista 32-bit

Czy może mieć to coś związanego z atakami hackerów na Ravię? Podobno ją ostatnio ostro atakują.

Chciałbym sobie pograć, proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Instalator nie ma nic wspólnego z atakami na serwer, tylko z Twoim systemem. Wyłącz kontrolę rodzicielską, uruchom jako administrator i odznacz opcję 'pytaj przy każdym starcie tego programu.' Potem aktualizujesz patchera i grasz - ewentualnie możesz pobrać wersję klienta w .RAR, jednak więcej waży.

Opublikowano

Ccleaner i wyczyść rejestr potem na nowo pobierz clienta i jak już będziesz mieć na swoim kompie kliknij na ikonke instalatora PPM i uruchom jako administrator

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Uruchamiałem jako administrator, teraz spróbuję odznaczyć tamtą opcję. :) CCLeanerem rejestr czyściłem ok. 2h przed pobraniem :)

Próbowałem teraz włączyć i nic się nie wyświetliło, nawt te okienko z uruchom i anuluj.

Ma ktoś link do downloadu Ravii w .rar? Nie chcę pobierać z pierwszego leszego linku w google bo nie mam zufania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...