Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak strzelać z TOW ?

X_domino_X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E..... jak widzisz wroga strzeasz i próbujesz przytrzymać na nim ceownik..... no nie wiem jak kurde to wytumaczyć o.0 strzeasz i tye.....xD

YAY

Opublikowano

strzelanie i naprowadzanie to chyba głównie jak coś leci , jedzie prosto , albo stoi

najczęściej to trzeba walić przed i sobie "wyliczyć" gdzie sie spotka pocisk i cel

tak jak i w APC jak walisz w heli z daleka to strzelasz przed a heli sam "wleci"

Opublikowano

Kolega dobrze tłumaczy

Strzelaszi celujesz tam gdzie jest przeciwnik jeśli przeciwnik jedzie to ty zmieniasz kierunek pocisku kierując celownik tam gdzie on jest i booom trafia w niego ;__;

Opublikowano

Jak strzelisz, myszką kierujesz pociskiem np. kiedy czołg wjeżdża za ściane ty możesz ( z odpowiednimi umiejętnościami ) zniszczyć ten czołg. To jest troche trudne ale poćwiczysz i sie napewno uda ;)

Opublikowano

To trzeba poprostu poćwiczyć tego nieda się kogoś nauczyć przez pisanie posta najlepiej oglądni jakiegoś youtubera nagrywającego z tej gierki może zauważysz jak strzela :D

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...