Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans o 2 dywizje?

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja spadłem z bronze 1 na 2, i kilka gier przegralem mialem 0 lp, zagrałem rankeda okazało sie zwycięstwo (święto lasu) i zaliczyło mi serie (2 z 3 gier do bronza 1) wiec nei wiem jak to jest zawsze przy 100lp pokazalo sie to info ..

• 1 rok później...
Opublikowano

Up - Tak to chyba tak jest jeżeli jak masz tak naprzykład 150 punktów może cie przenieść o 2 dewizje chodziasz nie jestem pewny:)

Really? 150pkt? tak mało chyba sie nie da jak się sporo gra w 1 dywizji....

Opublikowano

Można awansować jeżeli ktoś nie wierzy wrzucę SS-y z Gold V do Gold III i potem odrazu Gold I , 2 razy przeskoczyłem o 2 dywizje ponieważ miałem 2 razy więcej wygranych jak przegranych :)

Odkrywca
Opublikowano

@Up, jak cały czas wygrywasz to MMR też rośnie. Można tak powiedzieć, że przez ten twój "hot strike", ale głownie chodzi o wygrane. Jeżeli będzie cały czas wygrywał, dostanie w końcu 30+ pkt na mecz i wtedy może mieć szanse minąć jedną dywizje.

Opublikowano

Up - Tak to chyba tak jest jeżeli jak masz tak naprzykład 150 punktów może cie przenieść o 2 dewizje chodziasz nie jestem pewny:)

Nie najlepszy sobie nick wybrałeś, zwłaszcza, że nie pomagasz :)

Można przeskoczyć o 2 dywizje w przypadku posiadania wysokiego MMR, przykładowo po tym resecie na koniec sezonu 4 wyrzuciło mnie do silvera 3, piąłem się szybko do goldu 5, więc miałem wysokie MMR, w awansie do goldu 4 przerzuciło mnie do goldu 3 by wyrównać moje MMR które było zbyt wysokie na gold 4, a wpasowywało się w okolicach dywizji, do której awansowałem, czyli goldu 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...