Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typ 59

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś na pewno ale nie w najbliższej przyszłości. WG twierdzi że typ59 jest czołgiem zbyt trudnym do zbalansowania przez co został wycofany z sprzedaży i prędko nie wróci.

76561198001815076.png
Opublikowano

Siema. Czy będzie jeszcze można kupić Typa 59 ???

Coś mi się obiło o uszy ,że będzie do kupna ale kiedy to nie wiem.

Opublikowano

Dla przykładu podam,że Typ był do kupienia w zeszłym roku przez cały maj oraz wtedy jak wszedł typ62.Zapewne w tym roku też będzie w sprzedaży ale trzeba wyczekać dobry moment bo rzadziej jest w sprzedaży niz pozostałe.

P.S

Dla nie wiedzących to powiem,że gdy ja go kupowałem kosztował chyba coś koło 120 zł w przeliczeniu.

Opublikowano

Dla przykładu podam,że Typ był do kupienia w zeszłym roku przez cały maj oraz wtedy jak wszedł typ62.Zapewne w tym roku też będzie w sprzedaży ale trzeba wyczekać dobry moment bo rzadziej jest w sprzedaży niz pozostałe.

P.S

Dla nie wiedzących to powiem,że gdy ja go kupowałem kosztował chyba coś koło 120 zł w przeliczeniu.

Dla przykładu typ był do wygrania w konkursie kótry był organizowany całkiem niedawno.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...