Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] multi i ac3 xbox

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 2pytania

1. Ac :r w multi ,chodzi o to do jakiego ustawienia skili perków itp dążyć tzn jakie jest najlepsze według was oraz czasami pisze mi że gościu mnie wyśledził i zabił za pomocą jakieś tam ścieżki po angielsku lub true of sight coś takiego czy możecie mi powiedzieć jak to użyć bo raz mi się pokazały jakieś szczałki za moim celem ale nie wiem jak to zrobiłem.

2. AC3 takie pytanie czy są jakieś problemy z tą grą na xbox bo czasami piszecie że są lagi,spadki fps bo gra z yt bardzo mi się podoba i mam dylemat czy będzie ok

Opublikowano

1. Jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi o tryb "śledzenia i ukrywania się" (nie pamiętam nazwy), wtedy pokazuje szczałki za celem.

2. AC III mi chodzi płynnie, nie zauważyłem żadnych spadków, więc polecam, a kupiłem AC III 2 dni po premierze na xboxa i był jeden błąd w zadaniu, ale po ponownym wczytaniu już było ok. Tak czy inaczej polecam Ci kupić.

Maruusek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...