Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Blue Screen i inny problem

rinni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pewien problem, jest on taki: posiedzę na komputerze (laptopie) gdzieś ok. 1h i pojawiają się nagle takie białe paski na całym ekranie nic nie mogę zrobić, po ok. 15 sekundach wł. się niebieski obraz i piszę coś po angielsku, ładuje się gdzieś z 3-5 sek. i znika, więc nie przeczytam tego ... czytałem na innych forach, napisali mi że mam '' blue screena '' coś mi się obiło o uszy że coś takiego może być, ale nie wiem... myślę też czy to raczej nie od przegrzania procesora, chociaż z drugiej strony kilka tyg. temu siedziałem po 4-6h cały czas ... niekiedy i więcej... wirus to raczej nie jest, skanowałem avastem 3 razy i nic nie wykryło, chyba że macie lepszy program do skanowania, proszę o pomoc.

P.S. ss'a nie mogę pokazać ponieważ wszystko się wył. i uruchamia się komputer na nowo...

mca.png
Opublikowano

to kurna jak mam ci pomoc jak nie wiem jaki to błąd kodu? wiesz czemu może być bs? jest tyle powód ze hoho...

zrób zdjęcie aparatem czy telefonem

lub użyj bluescreenview

Opublikowano

grafika ewentualnie pamięć grafiki do naprawy

dowiesz sie co jak oddasz do serwisu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Hmm ja miałem kiedyś podobny problem. Blue screen pojawiał się przy oglądaniu filmów. Rozwiązałem ten problem ściągając nowe sterowniki to karty graficznej.

Spróbuj to zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...