Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7] Freebuild / Survival / 4FuN - Bez hamachi, bez białej listy! :)

Feerko

Odwiedziłeś serwer?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Odwiedzi?e? serwer?

• Tak
      2
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka krótka informacja na wstęp.

Serwer jest skonstruowany tak, żeby nikt się nie czuł na nim obcy. Jeśli nie lubisz Survival możesz grać na Freebuild i odwrotnie!
Jeśli na serwerze coś Ci nie pasuje, chciałbyś to zmienić lub potrzebujesz pomocy, możesz śmiało napisać do administracji, chętnie pomożemy.

Nie chcę Was zanudzać, najważniejsze informacje zostały podane a screeny znajdziecie troszeczkę niżej :)

Adres IP: 213.133.111.75:25600
Typ: Freebulid / Survival (Działki)

Hamachi: Nie
Premium: Nie
Biala Lista: Nie

Potwory: Tak
Zwierzeta: Tak
PvP: Tylko na mapce Survival

Opublikowano

Serwer lipny, Mało slotów wielkie lagi. PvP włączone na całym świecie. Na serwerze jest nie ogarnięty Team. gracze zabijają się na wzajem a Administracja się tym nie przejmuje!

Opublikowano

Mało slotów, to prawda jest napisane w temacie, więc nie wiem po co się powtarzasz. Pvp jest już wyłączone, wcześniej nie było dlatego że nie chciałem robić reloadów, po wielkiej spinie z Tobą w końcu zrobiłem reload i zlagowało serwer, jak przy każym reloadzie na każdym serwerze. Administracja się nie przejmuję? Cały czas jestem na serwerze i staram się uspokoić graczy i poprawić atmosferę. Masz jakieś 13 lat i się cieszysz hejterze mały.... Ps. Dzięki za podbicie tematu :)

Opublikowano

Serwer jak pierwszy raz weszłem wydawał się fajny, ale potem faktycznie to się potwierdziło :) Co prawda, szkoda, że jest mało slotów, ale jak mapka po prostu cudna :) Sam spawn, i inne budynki jak np. titanic :D Zapraszam i polecam.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...