Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Branzone

TakiSeLogin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Servery Branzone zostały zawieszone - wyłączone. Będą naprawiali ten bug, nie wiadomo, kiedy będą dostępne ponownie. Nie mogę dostać IP - spróbuj pisać do handela, kruszka. Ostatnio w swoim Vlogu mówił o tym, być może będzie wiedział, gdzie dostać - podobno tam grał i dobił na 2 postaciach rangę General C :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

To chyba tylko na niektórych serwerach branzone tak było, bo ja grałem na paru i rangi normalnie się nabijało.

Teraz już wiem dlaczego niektórzy mieli takie wysokie rangi na niskich lvlach.

Pewnie i tak zresetują rangi tym którzy sobie nabili wysokie na tych serwerach.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Te serwery nadal działają, przynajmniej wiem o jednym. Wszyscy mają go w zakładkach i póki co bookmarka nie widziałem.

Pewnie i tak zresetują rangi tym którzy sobie nabili wysokie na tych serwerach.

To EAsy...

Opublikowano

www.battlefieldheroes.com/en/bookmark/server:174981e6-2d91-48c7-b5be-ed2663a45828

www.battlefieldheroes.com/en/bookmark/server:14bb421e-bdac-43f2-a395-80fb4e39d271

http://www.battlefieldheroes.com/en/bookmark/server:177abe19-74b5-4bd7-9516-8233d5787a82

Bookmarki do Branzone. jakby co to można serwery sprawdzać tutaj: http://bfh.utrymmet.se/default.asp?newsort=Provider&oldsort=

Opublikowano

@UP

Działa tylko jeden, bo pozostałe dwa są wyłączone. Jak pisałem, naprawiają ten bug na tych serverach - dlatego są offline. Ten, o którym pisałeś, że jest pusty, to server nierankingowy - byłem przed chwilą i było z 10 osób :) Niestety, rangi tutaj nie zdobędziesz :c

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

dlatego ten server nie został wyłączony bo jest unranked. co do takich "fajnych" serwerów to w tajemnicy wam powiem że powstaje zmodyfikowany klient pod serwery pirackie.

Opublikowano

Potrzebny bookmark , albo przez "Znajomych" aby wejsc na ten serwer ") Kto ma niech pisze PW :)

Przejedź myszką w góre i znajdziesz bookmarka.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...