Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][MODPACK][1.4.7]TouPack v1.1 Beta

Toumaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam do pokazania moją pierwszą małą paczke modyfikacji pod nazwą TouPack.
Aktualna wersja: v1.0 Beta
Loadery i inne:

-ModLoader został zastąpiony przez Forge Mod Loader 1.4.7
-GuiAPI 0.15.2

W paczce są mody takie jak:
1. Millenaire-dodaje nowe NPC i lepsze wioski do Minecraft.
2. Jammy Furniture Mod-Dodaje przedmioty codziennego użytku typu:wanna,radio,lodówka,stół.
3. BiblioCraft-Wprowadza do gry m.in:stojak na zbroje i ulepszone regały na itemy/książki/mikstury (miksturki naprawde wyglądają epicko)
4. Biomes O' Plenty-Według mnie najlepsza modyfikacja dot.generatorów map.Dużo nowych itemów wraz z 60-oma nowymi biomami!
5. Gems+ - Dodaje dużo nowych złóż takich jak rubin,szafir itp.Można craftować zbroje/miecze i każde narzędzia.
6. Timber! - Ścinasz drzewa tylko usuwając najniższy klocek.Niestety nie funkcjonuje z Biomes O' Plenty i Twilight Forest.
7. Twilight Forest - Dodaje do gry nowy świat który jest bardziej rozbudowany niż normalny świat.Dodaje także sporo nowych itemów z którymi można robić dużo rzeczy :)
8. Ruins - Dużo nowych rodzajów spawnerów.Można spotkać statki na morzu a także nawet małe zamki!
9. MiceWorkers - Możesz stworzyć własnych pracowników którzy będą kopać w kopalni,sadzić drzewa lub zbierać pszenice!

10. CrystalWings - Teleportuj się na swojego spawna klikając prawym przyciskiem myszki trzymając Crystal Wing.

Paczka jest w całości przygotowana/wykonana przeze mnie więc zastrzegam sobię prawo do kopiowana/przerabiania mojej paczki.

Download:

http://adf.ly/JUmqv 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/aec4c117dd89b2f2550929b445aac7145d1057baedda7fcd90dee32031565d26/analysis/1361380638/

W postach możecie pisać co dodać lub usunąć w paczce.Następna wersja v1.2 już wkrótce!

Opublikowano

Witam!

Mam do pokazania moją pierwszą małą paczke modyfikacji pod nazwą TouPack.

Aktualna wersja: v1.0 Beta

Loadery i inne:

-ModLoader został zastąpiony przez Forge Mod Loader 1.4.7

-GuiAPI 0.15.2

W paczce są mody takie jak:

1. Millenaire-dodaje nowe NPC i lepsze wioski do Minecraft.

2. Jammy Furniture Mod-Dodaje przedmioty codziennego użytku typu:wanna,radio,lodówka,stół.

3. BiblioCraft-Wprowadza do gry m.in:stojak na zbroje i ulepszone regały na itemy/książki/mikstury (miksturki naprawde wyglądają epicko)

4. Biomes O' Plenty-Według mnie najlepsza modyfikacja dot.generatorów map.Dużo nowych itemów wraz z 60-oma nowymi biomami!

5. Gems+ - Dodaje dużo nowych złóż takich jak rubin,szafir itp.Można craftować zbroje/miecze i każde narzędzia.

6. Timber! - Ścinasz drzewa tylko usuwając najniższy klocek.Niestety nie funkcjonuje z Biomes O' Plenty i Twilight Forest.

7. Twilight Forest - Dodaje do gry nowy świat który jest bardziej rozbudowany niż normalny świat.Dodaje także sporo nowych itemów z którymi można robić dużo rzeczy :)

8. Ruins - Dużo nowych rodzajów spawnerów.Można spotkać statki na morzu a także nawet małe zamki!

9. MiceWorkers - Możesz stworzyć własnych pracowników którzy będą kopać w kopalni,sadzić drzewa lub zbierać pszenice!

10. CrystalWings - Teleportuj się na swojego spawna klikając prawym przyciskiem myszki trzymając Crystal Wing.

Paczka jest w całości przygotowana/wykonana przeze mnie więc zastrzegam sobię prawo do kopiowana/przerabiania mojej paczki.

Download:

http://adf.ly/JUmqv 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/aec4c117dd89b2f2550929b445aac7145d1057baedda7fcd90dee32031565d26/analysis/1361380638/

W postach możecie pisać co dodać lub usunąć w paczce.Następna wersja v1.2 już wkrótce!

Fajnie by bylo jak byś coś do niej dodał, bo jest zarąbistaXD

Opublikowano

To jest wersja 1.1.Gdybyś wiedział @up to co wersje dodaje do tego mody.Paczka v1.2 już stworzona lecz pojawi się dopiero jutro.A co do paczek na multi to piszcie na pw.

Przepraszam że tak długo nie wychodzi żadna nowa wersja lecz pracuje jako własciciel serwera MC (który możecie zobaczyć gdzieś w moich tematach) na którym mamy bardzo dużo do roboty więc możecie czekać max. do czwartku 7 Marca chyba że ktoś chętny zgłosi się na budowniczego i nam pomoże :) piszcie na pw lub na emaila [email protected]

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...