Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF BOT Problem

Wasyl85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie mowie ze czytalem te wszystkie poradniki co zrobic zeby bot dzialal ale ja mam nie tu problem :/

A więc tak :

skasowalem cala zawartosc SFBot.ini w folderze %appdata% / SFBot / SFBot.ini

i s1 dziala super wszystko git Opcje dzialaja ;) A problem jest taki ze inne serwery nie dzialaja :/ nie chce mi sie dodac np. s17 a więc postanowilem dodac ręcznie. Wchodze w SFBot.ini i kopiuje dane z konta na s1 i zmieniam tak :

[0]
username= ( nick na s17 )
password= ( haslo do konta na s17 )
country=http://www.sfgame.pl
server=(s17.sfgame.pl)
autostart=false
class=2 ( zmieniam na klase jaka mam na s17 )

Oczywiscie bez tych nawiasow

I teraz tak: Wchodze w Bota i dziala loguje sie i robi misije ale jak chce ustawic np. na co ma brac misje czy ma dawac na gildie itd (w skrócie ) jak nacisne " Opcje " to serwer sie znowu usuwa czyli wygląda tak :

[1]
username=Bodzio132
password=********** ( haslo )
country=http://www.sfgame.pl
server=
autostart=false
class=2

Jest brak serwera. I jak dopisze server=s17.sfgame.pl zapisze i wejde w bota to pisze : Sfbot przestał działać ... za kazdym razem usuwa mi serwer w SFBot.ini ( s1 działa bez problemu nic sie nie usuwa ) problem jest z innymi serwerami SFBot.ini sam je usuwa.

Co zrobic w takiej sytuacij ?? Prosze o pomoc

Z góry dzięki. Pozdrawiam Wasyl ;)

Opublikowano

Pierw ustawiasz a później dopisujesz serwer w notatniku. Jak zmienisz później opcje to od nowa musisz w %appdata% wchodzić :/

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Ale o to chodzi ze jak w bocie ustawie s17 to wogole nie dodaje postaci :/ ( nie to ze doda postac a logowanie nie chodzi ) Wogóle mi postaci z s17 nie chce dodac ( to samo z innymi serwerami s1 działa a reszta nie )

Opublikowano

Widzę że nie rozumiesz. Musisz włączyć bota dodać konto. Następnie wychodzisz z bota menu start: %appdata% szukasz folderu o nazwie SFbot wchodzisz na katalog o nazwie: SFbot.ini i musisz zmienić password i serwer a poniżej ustawiasz sobie resztę informacji jak ma ci robić bot :D

JEŚLI CI POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

"Widzę że nie rozumiesz. Musisz włączyć bota dodać konto"

Mowie przeciez ze problem polega na tym, ze tego konta nie moge dodac !!! jak dodaje konto na s1 to się dodaje poprawnie, a jak dodaje konto na s17 to nie dodaje postaci !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...