Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z czitami .

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak nie wiem czy to odpowiedni dział , ale mam problem z czitem ...

Żaden hack mi nie działa :/

Gdy włączam Tokio Drift to wyłacza mi się cs , nawet jak na serwa nie wejde , tylko po kilku sekundach po uruchomieniu cs'a i wyskakuje '' Microsoft ++ coś tam :D '' . .. To samo jak pobiorę plik open32.dll czy jakos tak i wkleje do folderu z cs'em i na forach pisze żeby kliknąć insert czy tam f1 --- i nic się nie dzieje , nie ma menu czita ani nic :/

Opublikowano

Nie , Xp , z v32 ale też na v23 próbowałem

Gdy chce jakiego kolwiek tego .NET frameworka pobrać to mi wyskakuje że Komputer nie spełnia wymagan do zakonczenia tej instalacji :/

Opublikowano

No bo właśnie "Microsoft ++ coś tam" jak napisałeś tyczy się że nie masz wgranego net frameworka. I bez tego z tego co się orientuje hacki nie śmigają.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Niestety :/

Dalej nie działa :/

I cały czas wyskakuje to samo , chociaż pobrałem tego Net Frameworka :/

Opublikowano

Miałem to już pobrane , teraz też pobrałem jeszcze raz i gdy go włączam , tylko tak jakby lekko zaczęsie się ekran i taki kwadrat na sekunde pokaże się czarny i się wyłącza , nie mogę wg. włączyć czita .. : ( Chyba że ściągam z jakieś ch*jowej strony

Udało się włączyć , no ale .... znowu się wyłącza cs .

Nie wiem czy ma to coś związanego ale ostatnio mi się karta graficzna spaliła i nwm czy może to mieć coś wspólnego ? Bo jak się wyłącza to wygląda jakby się cs zaciął .

Opublikowano

Pisałem że mam , i na nim też nie działają czity ;/

Bardzo dobrze, jednego jebanego czitera mniej.

Niszczycie te gre smiecie jebane - coraz mniej ludzi gra.

Opublikowano

Bardzo dobrze, jednego jebanego czitera mniej.

Niszczycie te gre smiecie jebane - coraz mniej ludzi gra.

Beka z ciebie, ta gra ma 14 lat i ma się dobrze, z resztą kiedyś odejdzie jej czas...

EDIT: Daj zgodność z XP i uruchom jako adm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...