Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób zarobku na Almantia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zarobić hajs na Almantia.pl? Ludzie piszą na wołaj że dadzą za jakiś tam item po 30 bryłek 250kk, skąd oni to wybocili? Macie jakiś sposób na zarobek? proszę o wypowiadanie się tylko tych co tam grali.... ;f

dzia.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ja mam dobry sposób przetestowany robisz sobie wp'ka 55lvl bufa 35lvl+ eq 2khp w butkach tarczy i naszyjniku 30% na drop yang w is jest też zlota moneta jak sie nie myle i jeszcze jak gm powiekszy drop yang to dopiero zarobisz dobra przejdzmy do rzeczy idziesz do v2 na 4 spot ponieważ tam jest najlepszy spot i najlepszy resp i masz ok 10-20kk za spota zalezy od ilości zdobycia % na yang pozdrawiam

PS: oczywiscie z anty expem

Opublikowano

Robisz konto 65lvl Najlepiej Wojownik body poniewaz potwory nic nie biorą , robisz buffa nawet 50lvl bufyy moga byc 45% , gdy bedziesz dobijał 65lvl to zarobisz napewno 8kk po wbiciu 65lvl udajesz sie do m1 u handlarki masz " Pierścien usun. Dośw. "

Następnie udajesz się swoim dropem oraz buffem na koniec komnaty pająków v3 i wchodzisz u strażnika do Dungeonu pajęczego na końcu jest przywódca pająków z 1 wypadu można wyrobić nawet 60-100kk a czasem tylko 10-20kk ;c

Drop z przywódcy :
Krwawa Perła ( 5-7,5kk )

Niebieska Perła ( 13-16kk )

Biała perła ( 20-25kk )

Magiczny metal (Bardzo rzadko , srednio raz na 5 wypadów ) , ( 40-50kk )

Instrukcja zielartstwa nic nie warta ale można czytać

Medal nic nie warty ja tego nie podnosze

Skrzynia kostiumów nic nie warty lecz warto otwierać bo może wypaść Pustynny Bojownik ludzie to kupuja po 70kk nie wiem do czego im to dla mnie to wygląda za pszeproszeniem "Pedalsko" hehe

Za pomoc liczę na + :)

W 1h można zarobić 500kk

Opublikowano

TO TAK wbijasz 105 lvl idziesz na mapke od 105 i rozwalasz metki respią się one w 3 miejscach ( na kazdym ch w tym samym ) w 3h masz ponad 3kkk najlepiej dropic od 3-6 rano bo nikt nie przeszkadza. DROPIA: bronie 70 lvl ( mozna zarobic od 130 do 10kk za bronie ) ( za szt) kamienie wodne/metale (40-50kk) brochy (25kk) perly zalezy, małże po 20, i ksiegi do ulepszania na 130eq ale to nic nie warte teraz. ( LECI TEGO BARDZO DUZO NIE RAZ Z METKA NP: 2 metale i wodny albo 3 wodne ) ja w 1 dzien zarobilem 10kkk

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...