Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zarobek na LC PL oraz zmiany

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno, dawno nie było mnie na PL-u, ale postanowiłam wrócić i mam dwa pytania. ;f Pierwsze: w jaki sposób można zarobić parę groszy na niezbędne wydatki? Słyszałam o motywie ze sprzedawaniem drewnianych skrzyń, ale coś zdobywanie skarbów mi nie idzie - w Juno pokazywało mi na jaszczurach, a tam nic nie było. ;f

Drugie: czy zmieniło się coś odnośnie ilości expa, ulepszania? Bo widziałam np. set Erabusa +10 po 5kk sztuka. Trochę tanio. :D A poza tym bardzo dużo osób lata w setach min. +10, a za moich czasów +6 to był szpan. xD

Opublikowano

Set erebusa jest +10,bo taki dropi ;p

Zarobic na malym lvl to prawie nie mozliwe (dla chcacych wszystko jest mozliwe) musisz sellac cash.

W exp duzo sie zmienilo.Kazdy dzieciak moze miec 130lvl,bo do tego lvl pkt. doswiadczenia do lvl up zostaly zmniejszone.

Opublikowano

Set erebusa jest +10,bo taki dropi ;p

Zarobic na malym lvl to prawie nie mozliwe (dla chcacych wszystko jest mozliwe) musisz sellac cash.

W exp duzo sie zmienilo.Kazdy dzieciak moze miec 130lvl,bo do tego lvl pkt. doswiadczenia do lvl up zostaly zmniejszone.

No dobra.. ale nie licząc sprzedawania cashu? Bo nie mam zamiaru ładować kasy w grę, przynajmniej teraz. No chyba, że jest cash za sms to inna bajka. :)

Czyli do 130 lvl w miarę idzie... okej. Ale serio nie ma żadnego sposobu na zarobek? Bo przydałoby się kupić parę rzeczy. xD

Opublikowano

pierwszy raz myślałem że coś się zepsuło bo na większości for osoba która ma ponad 2k postów coś sobą reprezentuje no ale cóż...

Polecam wysilić to coś pomiędzy uszami :)

To nie jest priv więc od razu miliony nie wskoczą pani do plecaka same. Nie zarobisz na exp do końca gry w tydzień...

jeżeli jest zbyt trudno może powinnaś grać w coś innego...

Opublikowano

pierwszy raz myślałem że coś się zepsuło bo na większości for osoba która ma ponad 2k postów coś sobą reprezentuje no ale cóż...

Polecam wysilić to coś pomiędzy uszami :)

To nie jest priv więc od razu miliony nie wskoczą pani do plecaka same. Nie zarobisz na exp do końca gry w tydzień...

jeżeli jest zbyt trudno może powinnaś grać w coś innego...

Czy Ty siebie słyszysz? Wydaje mi się, że nie oraz, że próbujesz poszpanować. Ja gdziekolwiek napisałam, że chcę zarobić na exp do końca gry w tydzień? Proszę Cię. Zapytałam jak można zarobić, a to jest drobna różnica. Grałam na PL-u dawno temu i wiele się zmieniło. Część przedmiotów straciła na wartości, a niektóre zyskały. Doszło też wiele nowych itemów. Skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia w temacie to się po prostu nie odzywaj.

Opublikowano

Na początek polecam dropić drewniane skrzynki i przy okazji farmić p(tzn. drzewka).Po wbiciu odpowiedniej ilości PU i zdobyciu kasy ruszamy expić do alvitar.Kiblujemy tam do 77 lvla(zarobek jest duży).Jeśli się postarasz to w alvitar zarobisz kasę na set z dobrym plusem i porządnego wepa.

Opublikowano

Czy Ty siebie słyszysz?

Śmiem twierdzić, że jest osobą, która nie gada do monitora.

Bijesz na białych mobkach i sprzedajesz dropa, z tego Ci wystarczy na życie.

Co do skarbów, to na WP masz napisane o co z nimi dokładnie chodzi. Ktoś Ci go może rozwalić przed Tobą, bo lubi tr0lol0wać.

Opublikowano

Na początek polecam dropić drewniane skrzynki i przy okazji farmić p(tzn. drzewka).Po wbiciu odpowiedniej ilości PU i zdobyciu kasy ruszamy expić do alvitar.Kiblujemy tam do 77 lvla(zarobek jest duży).Jeśli się postarasz to w alvitar zarobisz kasę na set z dobrym plusem i porządnego wepa.

Heh,bajki <3

Nie ma sensu siedziec w altar,bo zmienili drop rate z erebusa.Juz nie leca chaosy i doskonale z niego :c

Opublikowano

Heh,bajki <3

Nie ma sensu siedziec w altar,bo zmienili drop rate z erebusa.Juz nie leca chaosy i doskonale z niego :c

To co dropię?Zrób sobie chara do alvitar,zaopatrz się w kox i drop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...