Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki SMG na perm?

Espezaliate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dual niszczy wszystkie inne SMG, zanim ktoś w ciebie strzeli to ty go już z tej broni zabijesz.

MP5 MOD też jest bardzo dobre, ale to nie ten poziom co Dual.

Opublikowano

chyba dual bo mp5 mozna chyba od 2 lt kupic z celownikiem i tlumikiem

Większość broni za nx ma swoje odpowiedniki za gp.. Duałe akurat nie mają, ale większość broni za nx są troche lepsze niż ich odpowiedniki za gp... MP5SD6 jest słabsze niż mp5 mod i mp5 można jeszcze chyba na mark 2 zrobić...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

I tutaj bym sie kłócił bo według mnie Orthusy sa lepsze, ale niestety nie da sie ich kupic na perma :(

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

I tutaj bym sie kłócił bo według mnie Orthusy sa lepsze, ale niestety nie da sie ich kupic na perma :(

zobacz jakie bronie moze a jakich nie..

Jaki mam wybrać Dual Skorpion, Skorpion MOD czy MP5 MOD?

nic tu nie ma o orthusach chodz sie zgodze z tb ze miotaja Combatem.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

wedlug mnie te wyprzedaze sa do dupy. znaczy sie nie ze w sensie ogolnym ze nie powinno ich byc tylko ze te bronie ktore sa na wyprzedarzy sa do dupy. No moze ten skorpion mp5 acr sandfire i to knt a reszta to syf wiec ja na twoim miejscu bym nie kupowal i sobie odlozyl beda napewno o wiele fajniejsze eventy sam mam 12k i nie kupuje nic strata kasy ;) btw z tym cholerstwem skorpionem juz kazdy lata wiec 0 zabawy stanie sie to tak nudne jak p90 cqb itp

takie moje zdanie

Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...