Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypalony pixel na iPhone.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej masz stuck pixela czy jakoś tak (bo napisałeś, że zielony jak by był czarny to martwy). Słyszałem coś o puszczeniu jakiegoś filmika z szybko zmieniającym się obrazem i niby to działa. Warto spróbować łap:

lub
Puść to nie wiem na 30 minut lub krócej jak chcesz i zobacz czy jakaś jest zmiana. Jak nie to puść na dłużej to i zobacz jak nic to nie wiem możliwe że tego nie naprawisz

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Właśnie włączyłem 10 minut temu ten filmik na youtube,który trwa 8 godzin,zaraz idę na trening zobaczymy co będzie jak wrócę do domu.

Są jeszcze jakieś inne sposoby oprócz oddania na gwarancje ?

http://ismashphone.com/2010/05/iphone-stuck-pixel-fixer.html a przetłumaczy mi ktoś co jest pod opisem filmu ? bo piszą że to działa.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Słyszałem jeszcze o przyciśnięciu na pixel jakimś narzędziem może być śrubokręt (ale lekko) przez ścierkę ale raczej w to wątpie ;p Wypróbuj film bo raczej innego sposobu nie ma. Ewentualnie sprawdź dokładniej może to jest jakiś brud :)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Moja matka też to miała. Ten piksel jest martwy, lepiej teraz wymienić ekran bo potem będzie się to poszerzało. Nie mam teraz pod ręką, żeby zrobić zdjęcie ale po pół roku prawie cały ekran już "wymarł" a zaczęło się od jednego pixela :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak masz to oddaj, jak nie masz gwarancji to możesz na nowo wykupić, tylko nie wiem czy Ci się opłaca. Możesz tez sam wymienić wyświetlacz, iPhony doskonale się rozkrecaja ;)

Opublikowano

Musisz kupić nowego ajfona hipsterze pierdolony

Naprawianie jest zbyt mainstreamowe, zepsuty telefon należy wykurwić do śmieci i natychmiast kupić najnowszy i najlepszy model

Opublikowano

Musisz kupić nowego ajfona hipsterze pierdolony Naprawianie jest zbyt mainstreamowe, zepsuty telefon należy wykurwić do śmieci i natychmiast kupić najnowszy i najlepszy model

Japa.

TOPIC

Podejrzewam, że to jednak to o czym mówiłem niestety, skoro nic z "domowych" sposobów nie pomaga. Jak masz na gwarancji to ci naprawią :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Musisz kupić nowego ajfona hipsterze pierdolony Naprawianie jest zbyt mainstreamowe, zepsuty telefon należy wykurwić do śmieci i natychmiast kupić najnowszy i najlepszy model

Nie każdy chce wymieniać.. Ogarnij się pierw plebsie a potem pisz

@TOPIC: Pozostaje dać do serwisu telefon bo jak to nie działa to samemu tego już nie zrobisz

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...