Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacki na Metin2.pl

rafko124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko :D

mam pytanie jest jakiś darmowy działający hack na serwery PL ? tylko nie piszcie mi o kamermodzie bo wczoraj próbowałem go odpalić i wgl nie mogę ..

Opublikowano

kamer mod dziala, napisz czemu nie mozesz odpalic a ci pomozemy

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

to usun tego metka, zainstaluj od nowa (najlepiej na innym dysku), spaczuj wszystki i na koncu moda wrzuc metin2mod.tk > metin2modpl

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

ok narazie działa dziękuję ! :D

ale powiem tylko jedną uwage .. bo ja biore ich sciagam pelerynką i biję to nie obrywają .. tylko pojedyncze sztuki .. o co chodzi ?

Opublikowano

tak, przed wczoraj sciaglem instalke

Wszystko działa normalnie, więc zapewne źle wgrałeś moda. Pobierz klienta Metin2.pl ze strony głównej (na nowo), zainstaluj do jakiegoś folderu i użyj patchera. Gdy to zrobisz to nie włączaj gry tylko ściągnij najnowszego KamerModa stąd:

www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Jak już go pobierzesz, to wgraj zawartość do folderu ze spatchowanym Metinem i odpalaj poprzez metin2m_pl. Pamiętaj o aktualizacji .NET Frameworka oraz Microsoft VB C++ ze strony głównej Windowsa.

Opublikowano

ale powiem tylko jedną uwage .. bo ja biore ich sciagam pelerynką i biję to nie obrywają .. tylko pojedyncze sztuki .. o co chodzi ?

Opublikowano

Bo może ściągasz potwory z bardzo dalekiej odległości. Używaj mobberhacka jako pelerynki, a nie jako mobhacka, który od razu przyciąga wszystkie moby do Twojej postaci. Polecam w pełni sprawny i działający mobberhack z KamerModa (to co podałem wszystko). Dystans ustawiasz na kilkadziesiąt metrów, a czas na jakieś 6 sekund.

Opublikowano

Wgrywasz instalkę moda do zaktualizowanego klienta Metin2.pl i odpalasz poprzez metin2m_pl. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...