Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie.

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy może mi ktoś wyjaśnic czemu jak zostawie na noc ( te 8-10h) bota na x2 albo x3 to nazbiera mi maks te 22k uri jak wczesniej na x2 zbieralo mi okolo 4k na h to teraz 1,5-2k uri/h

Opublikowano

Zbiory zależą od wielu rzeczy np. liczby graczy na mapie, konfiguracji konta, ustawień bota. Pewnie po prostu więcej ludzi na mapie.

Opublikowano

Na x2/x8 full damage zero osłon na obu. Na x3/x4 najlepiej leonek z szewronem 3 geny speed 3 osłony lasery w dronach, na x6/7 full damage + full osłon + romb na obu, na zbieranie full speed + osłony na dronach na obu + niewidka, na palladium tak samo tylko bez niewidki ;)

7yo9.png

Opublikowano

Staram się bocić na x-2, x-3 i x-4 bo potrzebuje duzo uridium.

Ku*wa bot zuzyl mi 50k białki i 30k sabu na alieny ...

Opublikowano

Bo nie kupiłeś CPU amunicyjnego czy jakoś tak który kupuje automatycznie wybrany rodzaj ammo

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Zapomniałeś ustawić auto kupowanie LCB_10 W CPU AUTO KUPOWANIE AMMO . Ustaw LCB_10 I będzie oki .

Opublikowano

@2up Mam zakupiony CPU amunicyjny tylko cos źle w tasku zrobiłem i zaczął walic z sabu i x3 a potem z białki :/

PS: Peace1 strasznie szybko posty nabijasz xD jeszcze wczoraj mialeś mnie odemnie.

Opublikowano

Spoko narazie robie sobie sam te taski w task creatorze bo łatwy do ogarnięcia jest ale jak będe potrzebował jakiegoś dobrego to możesz dać.

PS: Masz może taska na bocenie na 1-3 lub 1-4 na formacji serca żeby zbierał skrzynki ale tylko wtedy gdy nie ma alienów i bił wszystko oprócz boss dewow sibow dewów i boss sibów.

Bo mimo, że Kbot ma aktualizacje to i tak na 1-2 w 10h wyciągneło mi tylko 22k uri :/

Opublikowano

Powiem ci że ja też więcej nie wyciągam :D
Teraz nic nie wyciągam bo Kbot nie działa :D
Niech Ivan ruszy dupsko i niech aktualizuje Ibot już od wczoraj działa :D

Opublikowano

Ale strasznie mnie dziwi ten spadek uri. Jeszcze 2 rygodnie temu bot wyciagał 4k uri/h na 1-2 a teraz ledwo 2k wyciaga.

Opublikowano

Bo kurwa osłon nie ma co sie dziwić 3 strzały i go niema, wpierdol 4 osłony w drony full speed a druga full speed ful osłon w dronach, a nie kurwa latasz jak by innych firm nie było.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Konfiguracje full bicie z dwoma osłonami bo po co więcej i tak padniesz nawet jak będziesz miał same osłony a skąd mam wiedzieć ile ubija na godzinę ?.

Opublikowano

inne firmy i tak go ubija i tak;d ale oslony sie przydaja bo alieny tez hp ci zjada i to dosc szybko jak oslon nie masz to sie nie dziw powinienes miec ok 100 k oslon i gitara ja mam ok 3000/h niecale na x3 z tym ze w ciagu ponad 6 h mialem tylko 3 dedy

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko nie związane z tematem ale nie chce nowego postu zakładać. Co ile można używac mocy aegisa tzw. ile czasu sie regenerują.

Opublikowano

na hp co 2 min na osłone co 30 sek, niezależnie czy masz premke czy nie.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko nie związane z tematem ale nie chce nowego postu zakładać. Co ile można używac mocy aegisa tzw. ile czasu sie regenerują.

Możesz też to skrócić kupując specjalny booster skracający czas załadunku wszystkich mocy statków .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...