Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2xPytania] Dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Dlaczego wy buraki (Mowa o Paździochu i Ferdku) zrobiliście konto na MPC? Ja się pojawiłem jako pierwszy z was i jak ta papuga skopiowaliście nick czy też skopiowaliście pomysł by wziąć go z serialu ale dodatkowo skopiowaliście pomysł na sygnaturkę z forum o kiepskich.. ja nie płaczę ale się zastanawiam i panowie, nie śmiejcie się, bo się panowie do dupy dośmiejecie i się normalnie zesracie - bowiem wy zrobiliscie konto dla beki, a ja się staram pomagać :D

2) Dlaczego często jak odświeżam temat czy ogólnie stronę główną mpcforum to wyskakuje, że nie mam neta, a z innymi stronami nie ma tego problemu? Problem znika po 2minutach i pojawia się co jakiś czas.

Pierwsze pytanie typowo dla beki ale naprawdę mnie tacy ludzie irytują. Gdybym zrobił nick "Masturbuje sie uszami" to nagle by pojawiły się nicki "Masturbuje sie nosem" :D

photo261314.png

Opublikowano

1- Bo to multi kokosza a on może co chce to w końcu jego forum:D

2-Bo forum jest torszkę przeciążone i ogólnie rozwalone technicznie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...