Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z clientami .exe

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj zauważyłem, że mam problem z Clientami np ArenaMT2 czy też Almantia (Z takim rodzajem clientów).

Otóż gdy próbuję włączyć gre, przykładowo przez Almantia.exe, nic sie nie dzieje, Client się nie włącza

Mam Win 7, próbowalem Uruchomić jako administrator, wyłączałem antywirusa, przeinstalowywałem Cleinta, niestety nic nie pomaga, jak nie mogłem włączyć, tak dalej nie mogę. Czy może mi ktoś pomóc?

Ps. mam Net Framework 4.5, dodam że np Balmora działa mi normalni,e KamerMOD też, PandoraMT2 również, a więc nie wiem co moge miec zepsute

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo co Ty jakiś tydzień temu - prawdopodobnie po zainstalowaniu jakiejś aktualizacji systemowej. Pomoże Ci przywrócenie systemu Windows do czasu, kiedy wszystko działało (kopia zapasowa) oraz użycie na komputerze ComboFixa oraz przeskanowanie dysków. Innej opcji nie ma (jeśli nie robiłeś kopii zapasowej to zostaje Ci format i reinstal systemu).

Opublikowano

Jak może być zrypany, jak ten sam client na laptopie mi działa... Co do 2xUP, format, hehe, nie będe robił formatowania dysków z tego powodu że client mi nie działa, niemożliwe że to przez aktualizacja

Opublikowano

Ja tam robie swoje cilenty jak mam jakies problemy z gra pzrykladowo niema dzwieku skili i wgl to zrobilem swojego i wszystko smiga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...