Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Evelynn vs Sion

SaykoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Evelynn vs Sion
Zależy mi na: dobrej grze na SR oraz na grze rankedowej TT. Powiedzcie coś o jungli, który lepszy.
Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

Opublikowano

Evka jest dobra na jungle, mida.

Przydatna do tf'ów

Harras

Łatwa farma

Skill W który likwiduje wszystkie stuny slowy itp + zwiększa szybkość ruchu

Znakomite ulti, slow + tarcza + ogromny dmg

W miarę szybka jungla

Ganki nie najgorsze

Papierowa

Dostała dużo nerfów

Opublikowano

witam chcialbym bardzo konkretnie opisac siona poniewaz gram nim 7 miesiecy i wiem co i jak ( bez chwaly ) a wiec tak sion plusy i minusy plusy to :sion attack zwiekszanie zycia poprzez damage szybka regeneracja zycia minusy maly speed co do evelynn nie znam sie na tej postaci ale powiem tak z tego co wiem plusy to damage ulti Q a minusy papier zycie i maly damage z poczatku sion pod ad z 4 krwiopicjami i 1 widmowy i butki berserkery wygrana gra z baronem masz 500+ attack mysle ze pomoglem :)

Opublikowano

kurcze, gościu mógłbym zobaczyć twoje konto w lolu ?? bo ci nie wierze. Jeśli to prawda to wielkie dzięki.

Opublikowano

kurcze, gościu mógłbym zobaczyć twoje konto w lolu ?? bo ci nie wierze. Jeśli to prawda to wielkie dzięki.

mam konto na lolu moge cie zaprosic zagramy niestandardowa runde i z full itemami i zobaczysz :)

Opublikowano

kurde ten build to chyba na boty bo nie dasz rady na kankedzie z takimi itemami a co evelynki to jak się z feedujesz to jesteś nie do ubicia R Q E i typa nie ma ulti zawsze na począdku. + jest jeszcze mobilność Q co 2 sec jakoś

Opublikowano

Eve jest dobra w jungli ale sion to bardziej tankowaty pick którego trudno zabić. Jest ogromnie przydatny w tf'ach ponieważ ma stuna i op ulti. Dosyć trudno zabić tą postać bo gdy zaczyna padać to odpala ulta i się leczy a jak zrobisz go pod takiego off tanka z ls to jesteś nie do zabicia w late :D

Opublikowano

Eve rucha wszystko co sie rusza, pozdrawiam dziękuje.

A sion pod ad to gówno, jeśli dajesz takiemu podejść to znaczy że siedzisz na 700 elo, a jeśli pod ap to nie ma bursta.

Opublikowano

kurde ten build to chyba na boty bo nie dasz rady na kankedzie z takimi itemami a co evelynki to jak się z feedujesz to jesteś nie do ubicia R Q E i typa nie ma ulti zawsze na począdku. + jest jeszcze mobilność Q co 2 sec jakoś

czlowieku ja sionem na rankendzie zrobilem 2 penty 500+attack xin full itemy wez zagraj sionem a potem komentuj dobrze? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...