Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca sie kupić dzisiejszy strój za 11k dla royal?

TakiSeLogin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli bardzo Ci się podoba, a jest 50 % taniej więc w czym problem? A moim zdaniem to mało ma elementów jak na taką kasę, choć złożone z różnych zestawów.

Opublikowano

Jeżeli Ci się bardzo podoba to śmiało. Osobiście bym tego nie kupował , ponieważ zawiera tylko 4 elementy. Lepiej czekać na jakiś cały set z ofert. 2 dni temu za 10.399 funds było chyba z 8,9 elementów stroju okrutnego barbarzyńcy.

Opublikowano

Mnie się podoba, ale kupić nie mogłem. Nie mam kasy na koncie ... Szkoda, poczekam, może będzie inna fajna oferta z tego seta, w której dadzą więcej elementów :D Jak Tobie się podoba, kupuj, masz jeszcze czas ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Może się spóźniłem z odpowiedzią ale te 20+ min zostało. Opłaca się gdyż zawiera elementy z setów, które trafiają się jedynie w różne okoliczności (dość drogie) i niemalże nie ma ich na promocjach.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...