Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chu**** net z vectry...

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc nie dawno (końcówka grudnia) zmieniłem neta z netii (2mb/s) na vectre niby 16mb/s ale jest problem taki, że nowy net jest wooolniejszy od starego... Zadzwoniłem do pomocy technicznej niby coś mi tam pogmyrali i na jednym z kompów zaczęło śmigać jak ta lala ale na drugim cały czas chujnia z pipidówą :/ Zadzwoniłem znów do pomocy przysłali jakiś "informatyków techników" przewrócili mi wszystkie meble żeby ogarnąć kable, po czym łaskawie nie pomogli w odstawieniu mebli na własne miejsce, ale to szczegół. Popatrzyli na tego kompa na którym działa net prawidłowo później wzięli drugiego po czym stwierdzili, że to nie wina netu tylko sprzętu, no dobra sformatowałem system ale cały czas to samo. Zadzwoniłem do nich kolejny raz i powiedzieli, że nie wiedzą dlaczego tak... Może ktoś z was pomoże to rozwiązać ? Lapek który nie działa to Samsung s01pl 300v5a.

1.jpg

Opublikowano

dali ci odpowiedź, mozliwe uszkodzenie karty

sprawdź gdzie indziej jak działa internet

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Do własnie powiedzieli, że coś jest nie tak z kompem ogólnie nie dokładnie co, net od sąsiada działa normalnie 2mb netia. Jak miałem jeszcze neta z netii swojego czyli miałem vectre i netie to lepiej śmigała netia...

1.jpg

Opublikowano

Skoro na pierwszym komputerze działa to ewidentnie masz coś uszkodzonego, a przecież to nie w ich gestii by ci to naprawić :)

Opublikowano

Skoro na pierwszym komputerze działa to ewidentnie masz coś uszkodzonego, a przecież to nie w ich gestii by ci to naprawić :)

A w czyjej, że mam neta do dupy skoro wcześniej wolniejszy był szybszy ? o.O

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...