Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakieś naprawdę dobre pomysły na EVENT ! Plusuję ! +++ !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł na.. ?

Event każdego dnia !

Przejdźmy do rzeczy, poszukuję jakiś naprawdę dobrych pomysłów na event ! Wiem, że gdzieś na tym MPC kryją się ludzie z wyobraźnią i nowymi pomysłami ; )) Kreatywność oczywiście nagrodzona będzie plusikami ++ !

Proszę pisać jasno, krótko i na temat, abym mógł zrozumieć o czym do mnie piszecie i abym mógł odtworzyć ten event chociaż w 80 % po waszej myśli !

Serdecznie zapraszam do zgłaszania pomysłów i z góry dziękuję ! ;)

= s57.mineserv.eu:6446 =

Opublikowano

Event ''zabij admina": Admin ustawia się w umówionym miejscu,a gdy go ktoś zobaczy, ucieka. Oczywiście na GM 0 :). Jego eq jest wypełnione diaxami itd. Kto go zabije, dostaje itemy z jego eq

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Event ''zabij admina": Admin ustawia się w umówionym miejscu,a gdy go ktoś zobaczy, ucieka. Oczywiście na GM 0 :). Jego eq jest wypełnione diaxami itd. Kto go zabije, dostaje itemy z jego eq

Faktycznie fajny, właśnie go zrobiłem ; ) nie był długi ale się podobało ; ) + !

Event pajęczynka. Są tunele zapełnione pajęczynami i kto pierwszy wyjdzie z tunelu wygrywa.

swietne ! ; )

Opublikowano

1. Admin enchantuje zbroje na MAX i wszyscy musza go zabic.

2. Zrób wielkie pomieszczenie z bedrocka i spawnujesz mnostwo Giantów oraz Witcherów.

Liczę na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...