Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sealian.pl - Jak wejść na mapę bez wymagań

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popul.jpg

wtiam.png

Witam, w tym krótkim poradniku przedstawię wam w bardzo ale to bardzo prosty sposób jak można wejść na mapę np. przeznaczoną dla poziomów od 155lvl'a. Oczywiście jeżeli nie chcemy się męczyć na mapach 90 lvl to ten sposób jest dla was.

Exp na mapie 155 jest znacznie lepszy jeszcze jak się ma założony pierścień doświadczenia.

Wiele osób myśli i się boi o bana poprzez wejście na tą mapę z mniejszym lvl'em w sumie jest to od administracji niedopatrzenie i ich nieuwaga.... Być może to nie jest bug tylko tajne przejście na tą mapę o którym nie wie aż tak dużo osób. Osobiście wiele osób do mnie w grze pisze jak szybko można wbić taki lvl jak ja mam (250) no to jeżeli ja znam ten sposób to dla czego wy go nie możecie znać? - podzielę się z wami mianowicie pomogę wam w tym poradniku z eq oraz sposobem wejścia z mniejszym lvl'em na tą mapę. Przechodząc do konkretów :

19849331.png

A więc zakładam, że macie już ten 90 poziom w grze, potrzebny nam będzie ''Zbroja hwang'' chyba każdy wie jak ona wygląda.

W sumie bardzo łatwo można tą zbroje załatwić najczęściej ją możemy kupić w m1 ceny takich zbroi to :

Dla wojownika : do 150/200kk, Dla sury: do 100kk, Dla ninjy : Tak samo jak dla woja, Dla Szamana : nieraz i za 50kk spotkasz.

W Hwangu wbijamy sobie np. 4,5k hp oraz 50 wartość ataku poza tym jeżeli mamy możliwość dodania 6/7 bonusu do hwanga to go dodajemy, najlepiej w nim 100 wartość ataku i na potwory. KD możemy włożyć uchylenia, speeda reszta nie potrzebna.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hełm : możemy w nim wbić bon na nieumarłych, ludzi, otrucie i szybkość ataku w 6/7 tak samo jak w Hwangu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Broń : Najlepiej broń na 75 poziom ze średnimi minimum 40 średnie z kd;)

Naszyjnik, bransa, buty : Wbić 4,5k hp to wystarczy :)

Tarcza i kolce : w tarczy przymusowo nno, siła/int/zreka zależy kim gramy i na luda ) Kolce wbić luda 15 i na nieumarłych.

W sumie jeżeli mamy takie eq to lajtem możemy ogarnać spotka :)

Oczywiście przecież znając tego buga możemy również wejść tam buffem nawet na 75 poziomie albo i mniejszym :)

bugka.png

1) Teleportujemy się na pustynie

2) Następnie szukamy na rogu mapy pustyni ''Brama zamku jinno'' podjeżdżamy pod nią.

3) Potem klikamy na nią i z opcji trzech pól wybieramy najlepiej środkowe.

4) I jesteśmy na mapie 155 :)

Oczywiście jeżeli ktoś się uprze i napisze do admina że ktoś to wykorzystał to pewnie możemy otrzymać blokadę konta ale przecież co z tego skoro można wszystko odbanowac? Wystraczy przylizać dupę administracji na serwerze i już mamy UB :*

Tak właśnie tam jest.

Poradnik jest krótki i treściwy, jeżeli korzystasz z tego to daj lajka przy temacie mi to bardzo pomoże i zmotywuje do dalszej pracy przy poradnikach z tego serwera. Jeżeli ktoś ma tu zamiar narzekać to niech wyjdzie.

Pozdrawiam - TheGreatLee.

Opublikowano

Ciekawy sposób, który łatwo wytłumaczyłeś, a co więcej - napisałeś to bardzo estetycznie, dlatego dodaję poradnik do spisu głównego. :-)

Opublikowano

TheGratLee ale nie zauważyłeś tego że jak idziesz na np. mapkę 125 90tym lvlem to słabiej exp leci... :P pozdr. Yellow

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

TheGratLee ale nie zauważyłeś tego że jak idziesz na np. mapkę 125 90tym lvlem to słabiej exp leci... :P pozdr. Yellow

mi to wielkiej różnicy nie robi, moim zdaniem szybciej leci bo jak expiłem na 90 z pd to kulka za spota a na mapie 155 jak wbiłem lvl'em chyba 95 to po 2/3 kuleczki ; D

Opublikowano

Dziękuję

Co do bonow To w Hwangu Proponuje :max hp 4500,Szybkosc zaklecia 25 i Wartsc ataku 50 ale kto jak woli

DO Bransy wbic Max hp 4500 I Bon nieumarli.ludzie tak jak wspomniales wczesniej o tych bonach

I Do Naszyjnika Max hp 4500 i Regeneracje PZ 30%

Jeszcze raz Dziekuje za buga

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...