Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanko

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zaczynam dzisiaj ćwiczyć według tej strony: 100pompek.pl i mam pytanie.

Dajmy, że w tescie zrobiłem 11-20 pompek, a więc robię według tego przepisu http://www.100pompek.pl/11-20-pompek, i jak skończe to znowu robię ten test, i jak zrobie np. 41-45 pompek to według tego poradnika http://www.100pompek.pl/41-45-pompek, i tak do 100 pompek ?

1. 11-20

2. test

3. ile mi wyjdzie i według kolejnego poradnika

4. test

5. ile mi wyjdzie i według kolejnego poradnika

6. test

7. i tak aż dobije do 100 pompek ?

Z góry dziękuje, za rozwianie moich wątpliwości,

Najpierw bede robił te pompki, brzuszki i na hantalch a potem na siłke, dotego jem: ryż, jajka gotowane, mleko, mięso. Ile mi zajmie rzeźbienie klaty, mięśni brzucha od 0 ?

Daje LIKE.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Czas ile wyrzeźbisz sobie klate itd. zależy od tego ile będziesz trenować i jak intensywnie do tego musi być dobra dieta i odpoczynek. Nie ćwicz codziennie co 2,3 dzień bo wtedy mięśnie odpoczywają i rozrastają się. Trening to tylko impuls do rozrostu. (Wy też zauważyliście, że z mpc forum robi się jakieś forum do ćwiczeń ?)

Opublikowano

nie czytałem tego poradnika ale kolega wyżej ma racje, jak będziesz robił tyle powtórzeń bez przerwy to zakwasy itp. po za tym jak mięsien się nie zregenerował to on pali sam siebie proste.

Opublikowano

ja ćwiczę według tego i wygląda że nie umiesz czytać ze zrozumieniem . Kolega ten test pomaga Ci w tym ile dasz rade zrobić pompek załóżmy że jeśli zrobiłeś na przykład 12 pompek, rozpoczynasz program od cyklu 11-20. Jeśli zrobiłeś 32, zaczynasz od 31 – 35 itd. r. Jeśli będziesz intensywnie trzymał dietę czyli kurczak i różne białka to uwierz mi rzeźba będzie zajebista !!

Opublikowano

No Spam przy takiej liczbie powtórzeń napewno, ale strona 100pompek daje nam łatwy sposób na ćwiczenie bo nie wymaga od nas jakiego kolwiek sprzętu i pomaga nam zrobić rzeźbe to prawda ale jeżeli jesteś szczupły albo bardzo szczupły to nic ci nie da bo żeby zrobic mase mięsiową potrzebujesz ćwiczeń na mase a nie na rzeźbę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...