Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]3150

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim zdaniem kassadin bedzie lepszy poniewaz jest on dobry z ultem co 5 sekund uzywa tak zwanego (flesha) wiec polecam ci kassadina a karthus bedzie trudniejszy do ogarniecia papier jak adc :)

Opublikowano

moim zdaniem kassadin bedzie lepszy poniewaz jest on dobry z ultem co 5 sekund uzywa tak zwanego (flesha) wiec polecam ci kassadina a karthus bedzie trudniejszy do ogarniecia papier jak adc :)

To że jest trudny do ogarnięcia to nie problem ,grałem nim jak był w rotacji i szło mi całkiem nieźle [penta]. Która z tych postaci będzie lepsza w tf itp

Opublikowano

To że jest trudny do ogarnięcia to nie problem ,grałem nim jak był w rotacji i szło mi całkiem nieźle [penta]. Która z tych postaci będzie lepsza w tf itp

kassadin jest najlepszy niezaleznie na ktorej mapie w jakim teamie moim zdaniem jest on tak mocny ze powinien byc znerfiony ale ciesz sie ze tak nie jest wiec polecam ci go kupic w ciemno :)

Opublikowano

Kassadin

Kontruje dużo postaci na midzie

Slow

Aoe skil

Skil "W" odnawiający mane

Silence

Nieskończone flashe

Banowany na rankedach

Opublikowano

kassadin

ale jest zawsze banowany na rankedach wiec nie zagrasz raczej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...