Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Lee sin

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to zaczynam bardziej poważnie myśleć na temat grania "Twisted Treeline" ponieważ szybko można ją skończyć

i chyba takie same stawki ip i dośw : P. Dlatego pisze abyście doradzili mi build na Lee sina 3 vs 3.

Pozdrawiam plusuje.

@edit

i ewentualnie jakieś masterki mam 22 lev. Bardziej deff czy off.

Opublikowano

Jezeli chodzi ci o lee sina i build to ci pierw wytlumacze tą postac a wiec tak podam ci plusy i minusy lee sin duzo armora i attacka to sa plusy a 1 minus to ze lee sin ma malo hp-zycia lee sinem mozesz grac na bocie midzie topie jungli a wiec tak bot : gra normal mid gra na oko 2 miesiace zebys tak mogl grac top z volibearem i jaycem nie radze grac volibear jego damage hp armor z Q za siebie i gank junglera i spisz jak mowilem ma malo hp lee sin :) jeszcze powiem o jungli i wroce do tematu a wiec lee sin jest kosmiczny dobry na jungle te jego doskoki tarcza spowolnienia ja wylacznie gram lee sinem na jungli ale co do buildu build jest taki : jezeli grasz na bocie midzie topie to radze ci zlozyc takie itemki : buty tabi ninja 1 lodowy mlot 2 moc trojcy 3 plemienna zbroja 4 kolczasta kolczuga 5 i 6 to krwiopica

tera na jungle latarnia wigglera 1,moc trojcy 2 plemienna zbroja 3 tiamat 4 i mozesz dokupic ten item z czego sklada sie tiamat zapomnialem nazwe :D a wiec 5 mozesz butki tez tabi ninja i 6 ostrze niekonczonosci mysle ze pomoglem napisalem tą odpowiedz na wlasnych silach wiec fajnie jak bys docenil/a moja prace mysle ze pomoglem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...