Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot lub skąd n ma tyle kasy?!

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak na allegro kupiłem statnio 0,5 kkk yang (nie na priva lecz s1)

Kaska chodziła po 8.50zł za 100kk yang

Na allegro wystawione było 396 paczek po 100kk yang

Skąd a Monastyrze wziąść tyle kasy aby sprzedawac takie nieziemskie (przynajmniej dla mnie :) ) sumy

Czy na jakimś 90 lvl'u mi też będzie tyle kaski dropiło???

Czy on może nabijał przez bota

Prosze o odpowiedz

Z góry dzięks LCPGM :O

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

A więc tak na allegro kupiłem statnio 0,5 kkk yang (nie na priva lecz s1)

Kaska chodziła po 8.50zł za 100kk yang

Na allegro wystawione było 396 paczek po 100kk yang

Skąd a Monastyrze wziąść tyle kasy aby sprzedawac takie nieziemskie (przynajmniej dla mnie :) ) sumy

Czy na jakimś 90 lvl'u mi też będzie tyle kaski dropiło???

Czy on może nabijał przez bota

Prosze o odpowiedz

Z góry dzięks LCPGM :O

zdecydowanie jest to bot :))

nie da się tak łatwo dropnąc tyle kasy :))

poza tym nie ten dział ;P

Opublikowano

Nie jest to bot...

To zdecydowanie jest jakiś administrator sprzedający yangi...

Nie wierzycie? To od kiedy chinskie boty pisza po polsku na stronach,

gdzie sprzedaje się yangi i one trafiaja do graczy?..

Opublikowano

Nie jest to bot...

To zdecydowanie jest jakiś administrator sprzedający yangi...

Nie wierzycie? To od kiedy chinskie boty pisza po polsku na stronach,

gdzie sprzedaje się yangi i one trafiaja do graczy?..

Idź stuknij barana w ścianę. Jeśli jakiś GA dałby sobie za dużo yang to by poszły logi do GameForge, a tam awantury są nawet o kilka mobów więcej na evencie. Poza tym zwykły GM nie ma dostępu do komendy /set nawet. Te serwery stoją już kilka lat i przez te wszystkie miesiące tyle yang nie jest jakimś problemem, a wszystko z chińskich botów. Sprzedawcy na allegro skupują kasę właśnie stamtąd. Potem ludzie kupują głupie małże po 10 kk (bocenie przez 2-3 godziny) i tak to idzie w obieg. :-)

Opublikowano

Idź stuknij barana w ścianę. Jeśli jakiś GA dałby sobie za dużo yang to by poszły logi do GameForge, a tam awantury są nawet o kilka mobów więcej na evencie. Poza tym zwykły GM nie ma dostępu do komendy /set nawet. Te serwery stoją już kilka lat i przez te wszystkie miesiące tyle yang nie jest jakimś problemem, a wszystko z chińskich botów. Sprzedawcy na allegro skupują kasę właśnie stamtąd. Potem ludzie kupują głupie małże po 10 kk (bocenie przez 2-3 godziny) i tak to idzie w obieg. :-)

To są nie realne kwoty!!

Przykład..

Kiedy wszystko było tanio, np. Kamyk Duchowe 2kk to załóżmy na jednym serwerze może było z 1-2kkk.

Nagle to wszystko się zawyżyło i Kamyk Duchowy kosztował 2kkk.. Skąd ludzie mieli takie kwoty w grze?

Boty? Tak, jak by było można zarobić 999x paczek po 1kkk jak na allegro było, to już dawno bym miał z 3-4 konta

na bocie włączone...

Niemiecki Gameforge nie mają dostępu do logów metin2.pl... Czemu? To tak samo jak mówisz, że mają dostęp..

W internecie ukazał się kiedyś artykuł, że dla Gm bodajże 55$ zapłaty za 1 miech? to mało i sprzedają yangi...

Opublikowano

To są nie realne kwoty!!

Przykład..

Kiedy wszystko było tanio, np. Kamyk Duchowe 2kk to załóżmy na jednym serwerze może było z 1-2kkk.

Nagle to wszystko się zawyżyło i Kamyk Duchowy kosztował 2kkk.. Skąd ludzie mieli takie kwoty w grze?

Boty? Tak, jak by było można zarobić 999x paczek po 1kkk jak na allegro było, to już dawno bym miał z 3-4 konta

na bocie włączone...

Niemiecki Gameforge nie mają dostępu do logów metin2.pl... Czemu? To tak samo jak mówisz, że mają dostęp..

W internecie ukazał się kiedyś artykuł, że dla Gm bodajże 55$ zapłaty za 1 miech? to mało i sprzedają yangi...

Nie wiem co słyszałeś, ale miałem styczność z ekipą Metin2.pl i gram w tą grę od kilku dobrych lat, dlatego zaufaj mi, bo wiem co mówię - nikt z teamu PL'a nie ma jak sprzedać yang. :-)

Opublikowano

To są nie realne kwoty!!

Przykład..

na bocie włączone...

Tu się mylisz skoro GF jest założony w Niemczech i ma tam swoją siedzibę to ma dostęp do swojej gry wydawanej w języku polskim !!!!!

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Tu się mylisz skoro GF jest założony w Niemczech i ma tam swoją siedzibę to ma dostęp do swojej gry wydawanej w języku polskim !!!!!

Ok, proszę udowodnij mi.

Up.

Tak była:>

Opublikowano

Taki Monastyr stoi ok.5-6 lat. 2-3 lata po starcie metin2.pl ludzie zaczęli tworzyć boty. Wtedy większość ich używała i nadropili dużo tych yangów. To wszystko boty dropią. Wątpie żeby Gameforge sprzedawał yangi bo gdyby ktoś się dowiedział ludzie pewnie by odchodzili.

Opublikowano

Tu niestety nie wiemy jaka jest prawda bo po 50% w każdej opcji jest troche prawdy. Racja na botach typu m2bob łatwo jest zarobić , ale jeżeli to koleś z bardzo dużym lvlem i umie zarabiać albo sela bardzo dobre eq to może właśnie z tego powodu może mieć tyle kasy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Up: Napisałem do sprzedawcu na gg z zapytaniem o to. On odpisał:

-Nie udzielam odpowiedzi na takie pytania

Sugeruje to że nie ma wysokiego lvla i że daje na botach

Cały czas prosze o jakiś poradnik jak tyle zarobic na botach...

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

m2bob, chodzi i kradnie itemy i gosc ma pewnie kilka komputerów na jednym kompie po 4 botki i tak około 20 botów w dzien wyfarmi ze 3kkk :)

38235558382883831329114.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...