Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać za 1350

VirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ten dział.

Topic: Ashe. Bardzo dobry slow z q. Slow z e, oraz z w może wystrzelić strzałę, która pokazuje określoną część mapy. Jest dobrą postacią na bota, bo tam właśnie adc powinien się znajdować. Jej ulti leci przez całą mapę, a jak trafi w jakiegoś przeciwnika, to dostaje obrażenia i stuna na określony czas.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Nie ten dział.

Topic: Ashe. Bardzo dobry slow z q. Slow z e, oraz z w może wystrzelić strzałę, która pokazuje określoną część mapy. Jest dobrą postacią na bota, bo tam właśnie adc powinien się znajdować. Jej ulti leci przez całą mapę, a jak trafi w jakiegoś przeciwnika, to dostaje obrażenia i stuna na określony czas.

Grałem Ashe , znudziła mi się już.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co powiecie o Morganie?/Veigara

powiem tak krotko polecam ci bardzo chogatha postac duzo hp duzo ap co do veigara sorry ale powiem tak to gowno papier nie ma zycia a jedyne co jest fajne to ze moze stackowac Q i morgana tez bardzo dobra tylko musisz ogarnac wiec moge ci polecic tristane i chogatha mysle ze pomoglem :D

Opublikowano

powiem tak krotko polecam ci bardzo chogatha postac duzo hp duzo ap co do veigara sorry ale powiem tak to gowno papier nie ma zycia a jedyne co jest fajne to ze moze stackowac Q i morgana tez bardzo dobra tylko musisz ogarnac wiec moge ci polecic tristane i chogatha mysle ze pomoglem :D

Tristana i Cho'gath .. Hmm , raczej nie pasują mi.

Może również być postać z dużą ilością defa i pż i niezłym atakiem.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To moze Jax, z ty ze on nie atakuje z dystansu, ale ma stuna, zwiekszenie as, co 3 atak obrazenia magiczne (pasyw z ulta) i pod offtanka ciezki do zabicia przy kosmicznym dg

Opublikowano

Tristana i Cho'gath .. Hmm , raczej nie pasują mi.

Może również być postać z dużą ilością defa i pż i niezłym atakiem.

jezeli chodzi ci o def i attack to polecam ci bardzo nasus tryndamere malphite sion jax udyr to jest postac def i attack :)

Opublikowano

Spróbuj Twisted Fate'a była to moja pierwsza za 1350 postać i mi się spodobała :) ma mocne skille ostatnio popularny

Opublikowano

Co wy czytać nie potraficie? On chce postać walcząca z dystansu. Fiddle jest też fajny ale nie pamiętam po ile jest, chyba 1350

Opublikowano

Co wy czytać nie potraficie? On chce postać walcząca z dystansu. Fiddle jest też fajny ale nie pamiętam po ile jest, chyba 1350

a umiesz czytac komentarze? on niechce ani ashe ani tristany wiec co mu fajnego polecisz latwego do ogarniecia i attacku? bo tristana taka jest wiec przeczytaj a potem pisz

Opublikowano

veigar ma dobrego bursta i duzo ap, oraz latwa farme ale jest papierowy

Opublikowano

Mid: Veigar

Top: Tf

Jungle: Fiddle

Bot: Vayne tylko że ona jest troszke droższa ale jest mocarna w late ;)

No i ciastko czyli mocny skurwysyn który miażdży wszystko co mu stanie na drodze i nie umrze czyli GAREN.

Jest to bardzo mocna postać jak na tą cenę ale może ci się nie spodobać ponieważ nie bije z dystansu.

Opublikowano

Veigar - najpotężniejszy AP w grze. Mega papier ale nafeedowany ma tyle AP, że innego AP może ściągnąć na R. Poza tym tyko porządny tank ma "szanse" na wytrzymanie combo ze wszystkich skilli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...