Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kim grać?

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatni raz grałem kilka miesięcy temu w LOLa.

Napewno wiele się zmieniło i nie wiem w tej chwili która z moich postaci jest najlepsza.

Dlatego pisze ten temat.

beztytuuzzu.png

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na pewno Akali, Fiora, Rengar, Zed. Te postacią są bardzo dobre do carrowania gier. Nie graj też tylko jedną postacią, bo to nie ma sensu. Ćwicz skilla na wielu postaciach. Garen też jest dobrą postacią, którą łatwo się farmi i carruje gry.

2ufgk6u.png

Opublikowano

A Rengar i Zed mieli jakieś nerfy przez ostatnie kilka miesięcy?

I czy w Teemo coś zmienili? Bo kilka miesięcy temu znerfili mu trute, czy od tamtej pory coś się jeszcze w tej postaci zmieniło?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

powiem tak rengar jax fiora zed poppy akali masz wiekszosc lepszych postaci ciesz sie z tego bo ja bym chcial miec np zeda i rengara mysle ze te postacie sa niezwykle dobre :)

A Rengar i Zed mieli jakieś nerfy przez ostatnie kilka miesięcy?

I czy w Teemo coś zmienili? Bo kilka miesięcy temu znerfili mu trute, czy od tamtej pory coś się jeszcze w tej postaci zmieniło?

co do nerfow zed ani rengar nie byly znerfione postacie poniewaz nie sa bardzo stare a atak maja jak atak co do teemo mysle ze byl znerfiony z skillem [ Q ] poniewaz wczesniej teemo mial niezwykly damage z Q nie wiem czemu i teraz zrobili ze to nie zabiera tak duzo zycia mysle ze pomoglem hehe :)

Opublikowano

A jakieś nowe przedmioty dodali? I czy coś pozmieniali w przedmiotach?

Bo nie wiem czy grać na starych buildach.

owszem sa nowe itemy ale one niezbedne polecam ci grac na starych buildach poniewaz w nowych nie ma itemow jak : krwiopica i inne mysle ze pomoglem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...