Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Poppy

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dziś tak sobie chodziłem po shopie i znalazłem postać Poppy.

Co mnie zdziwiło? Jest ona tylko za 450PZ.

I teraz moje pytanie, czy opłaca się ją kupować? Wiem, że te 450PZ to nie dużo, ale zawsze można wydać na coś innego

Opublikowano

Jest ona trudna w ogarnięciu ale ma najlepsze ulti w całej grze, wali np. na supporta i tylko supp może go zaatakować za 50% obrażeń, natomiast reszta nic ci nie zrobi, dodatkowo jej Q jest mocne bo zadaje dużo obrażeń, gdy użyjesz szarży na przeciwniku a ten tknie jakiś obiekt to dostaje stuna.

Więcej jej spelli nie pamiętam, ale powiem ci że to jedna z postaci które trzeba ogarnąć by coś robiły w TF'ach.

Zapomniałem dodać że jej Q z tego co pamiętam ma niskie CD więc można zadać przeciwnikowi poważne obrażenia.

I znów zapomniałem czegoś dodać, to jest postać na której lepiej używać Ghosta i Exhaust, ponieważ ma problemy z pościgiem.

Opublikowano

Na tą metę niestety nie, jest w early bardzo papierowa, według mnie powinni zrobić jej reworka bo przy tym ile jest teraz postaci bardzo mocnych niestety nie jest taka dobra, chociaż jeżeli chcesz być mocnym anty-carry to ona jest w tym świetna, pasyw z W daje jej co otrzymane obrażenie dodatkowy armor i AD stackujące się do 10 razy, jej Dash jest mocny, lecz tak jak napisałem, jest strasznie papierowata i manożerna.

Niewiem czemu Riot jeszcze nie chce zrobić jej Reworka, mimo że w tej mecie jest bardzo słaba.

Opublikowano

Ale ogólnie, polecasz ją, czy nie za bardzo?

Jezeli chodzi o poppy polecam ci ta postac poniewaz ma ona damage z full itemami kosmiczny zrobilem raz 2 penty i triple w 1 rundzie jeden minus jest taki ze musialbys ogarnac to postac mysle ze pomoglem :)

Opublikowano

Na tą metę niestety nie, jest w early bardzo papierowa, według mnie powinni zrobić jej reworka bo przy tym ile jest teraz postaci bardzo mocnych niestety nie jest taka dobra, chociaż jeżeli chcesz być mocnym anty-carry to ona jest w tym świetna, pasyw z W daje jej co otrzymane obrażenie dodatkowy armor i AD stackujące się do 10 razy, jej Dash jest mocny, lecz tak jak napisałem, jest strasznie papierowata i manożerna.

Niewiem czemu Riot jeszcze nie chce zrobić jej Reworka, mimo że w tej mecie jest bardzo słaba.

jedyne z czym się zgadzam to manożerność

poppy nie ma żadnych problemów z pościgiem po prostu ghost stackuje się z jej w które jak aktywujesz daje ci max bonus (taki jak za 10 uderzeń przeciwnika ) . Tak samo ma przecież olaf po prostu nie ma sensu prze jego ulcie dawać flasha , ghost ma więcej zastosowań.

Poppy jest mocna jako offtank , troche podobna do irelii , z tym że robiona nawet full ad lub hybryda nie padnie odrazu tylko zazwyczaj po skończeniu sie ulta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...