Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Almantia - zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie do stalych graczy almantii. Chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna dobrze zarobic bo dopiero zaczynam gre ;)

Za kazda pomoc rozdaje lajki ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Piotrku :-) http://www.mpcforum.pl/topic/659563-nie-wiesz-jak-zarabiac-zapytaj-tutaj/

Na jaki lv interesuje Cię zarobek? Ja osobiście do 80lv. Robiłem sobie postacie 70lv. i zbierałem z nich yang i przerzucałem na główną.50kk+ za postać.

Ogolnie mi chodzi na kazdym lv

Opublikowano

Piotrku napisałem ci komentarz na yt to napiszę ci tutaj najlepiej to się dorobisz na komnacie pająków (koniec v3 wymagania: pt przedział lvl'owy 65/90 8kk )

dlaczego tam ? bo jest tam król pająków (baronówna) z którego dropią takie itemki jak :metal,perełki,skrzynia bossa (ze skrzyni dropią stroje)

a co do sposobu na zarobek na każdy lvl to tak naprawdę nie ma :) jedynie co to ripper i dropienie ulepek nic więcej

DR5ChPt.png

Opublikowano

na almanti jest pelno sposobow na zarobek..

dt

metiny 80+

bossy kazde (perly leca)

exp ( w grocie kasa jak glupia leci 1lvl=100kk mozna wyciagnac)

komnata pajaka ( chyba najlepsze co moze byc, za jedno wejscie masz od 2 do 5 perel i metale)

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Piotrku napisałem ci komentarz na yt to napiszę ci tutaj najlepiej to się dorobisz na komnacie pająków (koniec v3 wymagania: pt przedział lvl'owy 65/90 8kk )

dlaczego tam ? bo jest tam król pająków (baronówna) z którego dropią takie itemki jak :metal,perełki,skrzynia bossa (ze skrzyni dropią stroje)

a co do sposobu na zarobek na każdy lvl to tak naprawdę nie ma :) jedynie co to ripper i dropienie ulepek nic więcej

Potem sie odezwe sie do Ciebie na PW - Youtube to pogadamy o tym ;)

Opublikowano

Ja mam dobry sposób przetestowany robisz sobie wp'ka 55lvl bufa
35lvl+ eq 2khp w butkach tarczy i naszyjniku 30% na drop yang w is jest
też zlota moneta jak sie nie myle i jeszcze jak gm powiekszy drop yang
to dopiero zarobisz dobra przejdzmy do rzeczy idziesz do v2 na 4 spot
ponieważ tam jest najlepszy spot i najlepszy resp i masz ok 10-20kk za
spota zalezy od ilości zdobycia % na yang pozdrawiam

PS: oczywiscie z anty expem

Opublikowano

Ja ci polecam zrobić woja body wbić mu 75lvl i robić dt z ripka perły+szkata ew sprzedawać zinki albo chodzić na śmierć perły/przywołania bossów/bronie 75/stalki.

Ps. Piotrek pisałem Ci na yt że jak coś chcesz wiedzieć napisz do mnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...