Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Mały fail nexona

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wiecie do wczoraj nie można było wogóle kupić dual scorpions na perma, a dzisiaj wyprzedaż ar/sr/smg i dual scorpions można kupić, i to w dość niskiej cenie, takie dziwne - jest goodbye permament, a wcześniej nie można tego było kupić , nexon logic

Opublikowano

to już chyba ostatnie bronie na perma i już wgl nie będzie w przyszłym tygodniu?

może jeszzce będą.. bo teraz jest tylko 30...poza srorpionami to nic fajnego według mnie nie ma..same badziewia...;/ może dadzą też inne ar ;/

ehh.:)

Opublikowano

Nie gadaj głupot koval ponieważ chyba nie znasz kompletnie angielskiego tam jak byk piszę że głosowanie potrwa do 06 marca a dopiero po głosowaniu niedługo po tym zostanie dodany perm.Obecnie jestem za AK47

Opublikowano

Tak, teraz są promocje na bronie które im najmniej schodzą, duale dali bo pewnie też im nie schodziły, nie będzie już więcej przecen póki co.. Już były mg,sg,pistole,etc, tera są snajpy, ar, smg nie które... Czego chcieć więcej...btw szkoda że ar takie dali syfiaste...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie gadaj głupot koval ponieważ chyba nie znasz kompletnie angielskiego tam jak byk piszę że głosowanie potrwa do 06 marca a dopiero po głosowaniu niedługo po tym zostanie dodany perm.Obecnie jestem za AK47

byłem wtedy na komórce, i nie zauważyłem daty, każdy może się pomylić

Opublikowano

to już chyba ostatnie bronie na perma i już wgl nie będzie w przyszłym tygodniu?

nie ale premy jeszcze beda ale za 10 miesiecy gdyz sa turnieje 10 miesieczne.. i wycufuja permy za rok wroca

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Ty to uważasz za fail?
Chłopie...
Wczoraj robili konserwacje w maple, zrobili, każdy pobrał patcha, gra nie działa. o 13 został zanotowany bug. o 15 dopiero zaczęli coś z tym robić. Po 2 godzinach, kolejny patch każdy musiał pobrać. Gra dalej nie działała. Do teraz zostało wydane 5 patchy(o 11:30 wyjdzie piąty) które mają "poprawić" ten sam błąd.

Więc co Ty tam wiesz o failach nexona ;D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie ale premy jeszcze beda ale za 10 miesiecy gdyz sa turnieje 10 miesieczne.. i wycufuja permy za rok wroca

y?

Wycofują permy bo im nie schodzą... Te bronie i tak będą lecz nie na perma..I tak zostało sporo SR i AR nawet smg...

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...