Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Xin Zhao

Urwissek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanko jak zrobić z Xin Zhao maszynę do zabijania a nie padać przy okazji jak szma*a wiem że się da bo widziałem paru którzy tak umią nim grać możecie mi powiedzieć pod co itemki kupować i najlepiej jakie. ?

Opublikowano

Nie wiem może taki? Troche survi, trochę dmg. Tabi/merce, frozen mallet, krwiopijca i reszta pod team. Dla mnie xin pod full ad jest cienki.

Opublikowano

witam chcialbym ci powiedziec ze xin zhao zostal znerfiony a wiec przejde do rzeczy build masz taki: tabi ninja 1 lodowa reka 2 lodowy mlot 3 krwiopica 4 moc trojcy 5 ostrze niekonczonosci 6 mysle ze build ci pomoze poniewaz xin z 400 attackiem to papier a zeby grac zeby miec attack i def i hp to to jest dobry build :)

Opublikowano

Lodowora ręka i lodowy młot ? Najs troll..... Zero mres spoko.... Nie składa się dwóch itemów zapewniających slow z AA, bo działa tylko jeden. Składasz tak : merkury-mallet-tbc-sunfire-warmog-mom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...