Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak w wieku 14 lat mogę zarobić?

-znam się na informatyce i programowaniu

-mieszkam w małym mieście 10k ludzi

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Podchodzisz do stojących na ulicy ludzi i pytasz, czy mają dla ciebie zadanie. Jeżeli mają, dadzą ci co musisz zrobić. Potem przychodzisz do nich i odbierasz nagrodę. Najczęściej w zadaniach musisz zabijać potworki.

y526IOx.jpg

Opublikowano

• Ulotki,
  • Koszenie trawników - latem,
  • Jakieś sady okoliczne też latem :f
Opublikowano

łopata do odśnieżania zawsze czeka, ktoś napisał wyżej ,że sady owszem jeśli masz w pobliżu to idziesz z torbami i ładujesz, potem myjesz i sprzedajesz

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Na lato się gdzieś zatrudnij, odśnieżaj bo u mnie śnieg jest to tam gdzieś może też, pracuj w rodzinie, gdzieś pomagaj.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No ubierz jakies seksowne wdzianko stan na autostradzie to jakies 2 tysiace na tydzien ujdzie ;p

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Ulotki, gazety, odśnieżanie, koszenie trawników. Kwestia leży w zaangażowaniu i chęciach :)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Sadz krzaka w lesie potem handluj w gimnazjum proste ;D w wieku 14 lat hmm idź odśnieżać bo teraz jest zima.

Teraz to zbytnio się nie na odśnieża bo śniegu tyle co kot napłakał.

76561198001815076.png
Opublikowano

Spróbuj może najpierw u rodziny? Może dadzą Ci jakąś możliwość zarobku. Jeżeli nie to pozostają ulotki, odśnieżanie, rozwieszanie plakatów reklamowych czy sprzątanie. :) Możesz także popytać o wyprowadzanie psów/opiekę nad zwierzętami. :)

Opublikowano

- Czytaj anonse, jakieś drobne robótki w kontekście toskafek, etc.

- Uganiaj się z ulotkami ;)

- Możesz zawsze u jakiś starych babć zarabiać np.trawniczek etc. ;) Zawsze te 30zł-60 wpadnie.

Hmm..znać nie można tego tak ująć, wiesz coś na ten temat , a jak już jesteś w tym temacie popytaj kumpli czy ktoś z ich znajomych nie potrzebuje naprawić zuoma etc. ;) Zawsze możesz też próbować pisać programy dla firm ;)

Opublikowano

Teraz to zbytnio się nie na odśnieża bo śniegu tyle co kot napłakał.

Śląska alaska pozdrawia ;_;

TOPIC

14 lat? Poprosić bliskich o hajs. Za smarkaty na robotę jesteś :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Odśnieżaj, roznoś ulotki, stój na promocji. W tym wieku ciężko Ci będzie zarobić, bo dopiero 14 lat. W wieku 16 lat byś miał trochę łatwiej. Ale postaraj się coś robić. Możesz ten kodować strony, lub tworzyć grafikę do clientów z metina. Też można dobrze zarobić, ale musisz się na tym znać.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Sadz krzaka w lesie potem handluj w gimnazjum proste ;D w wieku 14 lat hmm idź odśnieżać bo teraz jest zima.

Co Ty pieprzyysz. Krzaka w lesie? hah. dawno się tak nie usmiałem :P. Na 200 krzaków jeden będzie dobry z topem. Czyli będziesz jakies -250zł do tyłu.

TOPIC> Teraz to tylko odśnieżanie, albo chodzenie po domach i pytanie czy nie ma roboty gdzies.

skpUo.png

Opublikowano

Formatowanie komp itp . Zapoznaj sie z podlaczaniem neta . router ap itp . Ludziom czasami trzeba takich osob. Ja zarabiam kupujac telefony na allegro OKAZJE kt lub tanio wylicytywuje i wystawiam na kt drozej i tak zarabiam .

BUM

Opublikowano

Widze, że ludzie sobie żartują - rozumiem roznoszenie gazet, mozna troche zarobić lub jakąś pomoc komus użyczyć, ale dla mnie takie sposoby są średnie ;/, duzo, aż tak nie zarobisz i nie każdy roznosząc gazety czuł, by się komfortowy (np. by sie wstydził)

Ja znam kilka stronek gdzie robiąc akcje zarabiasz pieniądze(akcje są banalnie proste - na przykład rejestrujesz sie na jakieś stronce i potwierdzasz e-mail - i masz kase - proste? moim zdaniem tak :P), nie mówie o buxach bo na buxach(typu. neobux.com) przez rok ''samemu'' mozna zarobic co najwyżej na zgrzewke piwa lub dwie... Znam 2 stronki gdzie na jednej miesięcznie zarobisz z 40zł, a na drugiej im więcej czasu tym więcej kasy ja w 2 dni zarobiłem 19zł, w miesiąc mozesz nawet do 400zł, mam dowody wypłat jak coś (oczywiście na paypal, bo to najlepszy system wg. mnie i takie stronki zawsze oferują na to wypłaty)

Jak ktos chce zaczerpnąc odemnie porad zapraszam - piszcie na pw tutaj na forum

oczywiście na takich stronkach nie trzeba żadnego wkładu własnego...

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...