Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ta gra to gówno!

ReDoUnDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w jakiejkolwiek grze jest tyle tych zajebanych cziterów? Teraz rano o 6:20 ide sobie do camp splinter , jeden koleś na serverze i nagle słysze strzały z anacondy w moją strone, po chwili padłem. Czy Ci jebani twórcy tej zasranej gry zrobią coś z tym w końcu? Nie ma sensu grać w te gówno jak każdy gracz to jebany cziter.. Żal mi tej gry

Opublikowano

Pisanie o tym na forum cheatow jest troszke hmm... jak by to powiedziec, głupie. Dlaczego? Pewnie sie domyslasz ;-) aczkolwiek zgadzam sie z Toba i sam osobiscie nie popieram cheatowania w tego typu grze. Powinna byc opcja singiel player dla ludzi co nie mają jaj i uzywaja hack"ow w WarZ'ie ;-)

test

Opublikowano

Sam mam ESP no ale kurwa bez przesady, nie wiem czy kolesia nie wykryło czy co bo wgl go nie widziałem.. Wczoraj koleś z 300m+ zabił mojego kolege z młotka i mnie prawie.. Nic nie robią z tą grą, ściągneli CAŁY silnik:http://www.youtube.com/watch?v=FXKu5lV69V8 .... Żal dupe ściska.

No widzisz nie robią bo tylko na niej czerpią zarobki taka gra, ale zgadzam się że jest masa cziterów ale to samo jest w counter strike, cod itd itd ;] tylko tam gra wiece ludzi i jest więcej serwerów i jest to mniej wyczuwalne.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

@up

Zależy w którym CoD :D

Ta gra jest gównem? To nie graj, to nie nasz problem.

Z tego co mi wiadomo twórcy starają się całkiem wytępić cheaterów. Ja chyba ani razu nie trafiłem na cheatera, a wiesz dlaczego? Bo wchodzę na serwery z małą liczbą osób. Ta sama przyjemność, na start lepszy loot. Mam nadzieję jednak, że zrobią jakiś dobry hackshield, przykładowo taki jak w Metinie (nie żebym w to coś grał), boty zdarzają się tam rzadko, albo przynajmniej wtedy kiedy ostatni raz grałem.

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...