Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak zarobic za darmo kase na WOW-a!

Icek010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w poradniku przedstawie wam strone lubietoto.pl ktora placi za klikanie lubie to i nie tylko!!. Dzieki temu gdy nudzisz sie na WOW-e po prostu zdobywaj kase!

Lubietoto.pl jest to serwis na którym poprzez zdobywanie punktów można wymieniać je na nagrody. Rejestracja to nic więcej jak kliknięcie przycisku "zaloguj się przez Facebook" a więc trzeba być zalogowanym na Facebooku i kliknąć ten przycisk.

Zdobywanie punktów:
1) Lubie to ( Klikasz w link który przekierowywuje Cię na stronę Facebook wraz z otwarciem nowej karty, następnym krokiem jest kliknięcie przycisku Lubie to! Gotowe. Za tak wykonane polecenie otrzymujesz: +5 pkt )
2) Polecania ( Bardzo proste, poprzez swój link z którego zarejestruje się jakakolwiek osoba otrzymujesz: 20% jego zarobków )
3) Zadania ( Wykonujesz zadania i zdobywasz za nie punkty. Otrzymujesz: różnie, w tej chwili od 50 do 300 punktów )
4) Gry ( Aktualnie dostępnę są trzy gry Memory Cart ,Kolorowe Kulki i klocki. Otrzymujesz: w zależności od wpisowych punktów i ilości graczy )

Na jednej grze mozesz zdobyc nawet 10 zl

Nagrody:
1) Doładowanie 5zł - koszt 1 000pkt.
2) Doładowanie 10zł - koszt 2 000pkt.
3) Doładowanie 25zł - koszt 5 000pkt.
4) Przelew 20zł - koszt 4 000pkt.
5) Przelew 50zł - koszt 10 000pkt.
6) Przelew 100zł - koszt 20 000pkt.
7) Pendrive 8GB USB - koszt: 8 000pkt.
8) Słuchawki Sennheiser HD201 - koszt 20 000pkt.
9) X-Box 360 Slim 250GB - koszt: 200 000pkt.

Pierwszego dnia na lubie to zarobisz na te doladowanie 5 zl

Wiadomo nastepnego dnia bedziesz mial tam okolo 100 pkt za lajki wiec dobrze zaczac grac w gry.

Polecam memory cart polega na odnajdywaniu par.

Aby klikac w lubie to trzeba miec przynajmniej 51 znajomych!!

Dla wszystkich co zarejestruja sie z moje linku moga liczyc na moja pomoc.

Mozna zrobic kilka kont i wtedy przekladasz all na 1 konto .w ten sposob te 10 zl na lubieto spokojnie mozna zarobic

Tylko oczywiscie trzeba miec sposob na robienie kont na facebooku zeby nie zbanowali i nie trzeba bylo

zweryfikowac.

Kontakt Pw lub gg 12300810

Strona LubieToTo.pl jest w 100% wiarygodna i bez problemu zarobisz na co tylko chcesz;p

Jezeli Ci pomoglem zarejestruj sie z tego linku: http://lubietoto.pl/p,23348.html

Opublikowano

Zgadza się reflink. Po za tym, ja mam średnie zaufanie do stron wymagających się logowanie przez zewnętrzne portale typu FB...

Opublikowano

A tak w ogóle to on tutaj pisze o WoW-ie a nie o Wocie

Wiem, chciałem o tym napisać, ale wyleciało mi to z głowy :P

@Dada

przeczytałem tylko 3 twoje posty i już mam dość twojego spamu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...