Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nietypowa prośba odnośnie PL'a. (DH?)

Katafalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wielu z Was się zapewne orientuje i doskonale wie, że na PL'a zostały wprowadzone szkatki otwierane co 10 lvli. Można z nich zgarnąć na malych lvlach w większości mało użyteczne potki, ale na 40lvlu wypada coś co mnie najbardziej interesuje - Mikstura Mądrości. Daje ona +100% expa na godzinę. Dla mojej głównej postaci byłaby to dość konkretna pomoc w biciu w Grocie, którego osobiście unikam jak ognia i staram się ograniczać jak tylko mogę, co sprowadza mnie właśnie tutaj. Wyexpienie armii 40lvli z PD'kami za zaproszenia to dla mnie oczywiście żadne wyzwanie. Jest przy tym jednak pewien problem - dawniej po otworzeniu większości szkatułek z pełnym ekwipunkiem można było podnieść z ziemi te przedmioty inną postacią, bo po prostu znikała przynależność. Na dzień dzisiejszy itemki leżą z nickiem postaci dopóki nie znikną całkowicie. Nie da się ich również podnieść na inną postać będącą w pt z postacią otwierającą. Próbowałem także otwierać szkatułkę, kasować postać, następnie zakładać postać z tym samym nickiem na innym koncie, by je podnieść. Niestety, to też nie działa. Całe to kombinowanie przyprowadziło mnie tutaj i w Was cała nadzieja. Poszukuję sposobu, bota, drophacka, czegokolwiek, dzięki czemu udałoby mi się jakoś podnieść itemki ze szkatułki leżące na ziemi na inną postać. Próbowałem zwykłym KamerModem, ale albo robie coś źle, albo to także nie działa.

Pozdrawiam i liczę na Waszą pomysłowość :).

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.

Opublikowano

Pamiętaj, że ten bonus jest dla nowych graczy, a Miksturą Mądrości nie da się handlować. :-) Co do DH to dojdź do jakiegoś PT, wyloguj się, zaloguj na nowo i wtedy drophack powinien działać.

Opublikowano

Zapraszasz drugą postać do pt postacią którą chcesz podnieść item , drugą postać wylogowujesz , odpalasz dh w kamer modzie i bierzesz. Niezły pomysł chyba sam przetestuje , pamiętaj że po drodze też masz księge lidera która też się na pewno przyda w czasie expa :>

Opublikowano

Problem w tym, że ze szkatułki (np. tej na 1lvl) wylatują potki i broń na 1lvl. Broń z przynależnością da się podnieść na modzie, reszty przedmiotów już nie.

daronian, ja doskonale wiem, że nie da się nią handlować, a próba z usuwaniem postaci była już bardziej z ciekawości niż dla jakiegoś celu.

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...