Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] DropHack'a

koxikasd1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poszukuje DropHacka który działa na Metin2 PL za najmniejszą pomoc będą PLUSY !!!

( NIE CHCE DROPHACKA KTÓRY ZBIERA TYLKO ITEMY Z PT )

Opublikowano

Wgrywasz kamer moda , postacią którą chcesz zbierać drop zapraszasz drugą do pt , drugą wyloguj , jak chcesz na każdym ch zabierać drop to robisz to samo na każdym ch. Odpalasz dh pod f6 , nie pamiętam czy trzeba najechać myszką na item który chcesz zabrać , jak ja używałem dh to tak było , ale to nic nie szkodzi , stoisz pod metkiem i jak drop poleci to tylko myszką na itemy nasterujesz i je bierzesz :> Tylko uważaj żebyś z tą postacią nie handlował innymi kontami , ponieważ dostaniesz bana na nie. Pamiętaj także żeby robić dh na osobny mail.

Opublikowano

Jedyny DropHack jest umieszczony w KamerModzie, jednak działa w kratkę. Musisz dojść do jakiegoś PT, wylogować i zalogować się na nowo, a potem odpalić go poprzez hotkey F6 lub komendę /hack. Innego sposobu nie ma i może nie działać.

Opublikowano

Ja niedawno miałem taką sytuacje. Byłem w pt z moją 2 postacią na kamermodzie , obie postacie miały wł auto pickup ale nie drophacka i bilem metka z jeszcze innym kolesiem, jak metin został rozwalony to wszystkie itemy tak jakby ktoś podniósł, natychmiastowo znikneły myślałem że je podniosłem ale nie wszystkie znikneły nawet te z moją nazwą, a koles który ze mna bił napisał do mnie ładny drophack. i z 3 postaci które biły to nikt nic niedostał. To jest pewien znak że można zbierać itemy z nazwą gracza innego ale gdzie te itemy wylądowały?

Gram :
- League Of Legends
- Metin2
- Diablo 3

Przerwa od grania:
- World Of Warcraft
- Counter Strike 1.6 No-Steam
- Battle Forge
- Battlefield Bad Company 2 ( trzeba sobie 3 kupić )

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...