Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera

Chef0x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam serwera na którym można pobawić się w farmera/rolnika gdzie dostajesz w miarę fajną działkę i gdzie gra trochę ludzi z którymi można pogadać a nie powyzywać się z kidami. Chodzi mi coś takiego jak meumcraft albo cos podobnego.Fajnie by było jakby można było dokupywać działki itp. Przeszukałem juz chyba z 5 stron na mpc i nic fajnego nie znalazłem ;/ jeden serwer mnie wciągnął ale tylko na kilka godzinek a tak reszta to albo samo pvp albo jakieś śmieszne frakcje.

Opublikowano

sa ale jakoś nie bardzo mnie do siebie przekonują nie ma nic z fajną ekonomia, albo sa czyste freebuildy albo survivale albo pvp i tak w koło...

Opublikowano

No właśnie i tutaj jest problem też pobrał bym sobie na takim serwerze ale nie potrafię takiego znaleźć. Może nie tyle że nie potrafię ale takich jest bardzo mało.

Może to Ci się spodoba : http://www.mpcforum.pl/topic/784654-worldt-freebuildroleplay-247-dedyk247no-wl-no-premium-145/

Świetne prace w pluginie Jobs
Mob Arena
Arena Spleef

Hotel
Działki 32x32x101
Działki do kupienia za $100000
Działki do automatycznego zakupu
Serwer oferuje areny walki/wojny
Przywileje VIP''a (3,69/14dni; 4,92/30dni; 7,38/60dni):
Dostęęp do komend fly,back,kit vip, i wiele więcej, a także dostęp do VipShop'a i mapy korzystania z wysp.

Kappa.

Opublikowano

dzięki za odpowiedz :] powiem ze nawet nawet :D, jak ogarnę trochę siana to postawie jakiś ekonomy serwer, 10 slotów tak for fun bo widzę ze mało jest ich a paru ludzi by się znalazło żeby się pobawić w ekonomie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...