Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 VS Windows 8

Waka Waka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz 8:P Mysle, ze lepszy i bardziej przyszlosciowy

A co do vista to bylo to ogolnie zjebany model, pamietam jak moj brat cioteczny miał viste to mu prawie zadna gra nie chodziła :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

ja pamiętam jeszcze czasy gdzie w szkole był 98 i grało się w IcyTower i nie martwiło się jak mam procek Windows itp wiec Windows 8 chyba zainstaluje ^^

Opublikowano

Bierz 8:P Mysle, ze lepszy i bardziej przyszlosciowy

A co do vista to bylo to ogolnie zjebany model, pamietam jak moj brat cioteczny miał viste to mu prawie zadna gra nie chodziła :P

Sam mogłeś być zjebany... Jak się nie umiało dbać o Viste to siętak miało, kto umiał to był naprawde spoko system... Mi każda gra chodziła jak się kombinowało nawet gorky 17.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Sam mogłeś być zjebany... Jak się nie umiało dbać o Viste to siętak miało, kto umiał to był naprawde spoko system... Mi każda gra chodziła jak się kombinowało nawet gorky 17.

wiesz windows vista traz nie jest jakis zly ale ogl katastrofa w porównaniu do xp

Opublikowano

ale i tak lepiej wziąć 7 albo 8 niż tą niby pro viste

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

zgadzam się z up vista to była shit a nie system wiem bo sam miałem na laptopie również z ojcem i ledwo co wszystko chodziło zawieszało się to itp a co robiłem to ściągałem filmy i przeglądałem neta

Opublikowano

Co wy tu wypisujecie to masakra. Nie ma różnicy czy Vista/7/8. Fakt może na 8 SV12 czasem może wywalać, ale to już jest łatane przez Adobe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...