Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad online isro Pomocy .....! Sry ze wklejone ale niechce mi sie ponownie pisac:)

BionickFull1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz .. Nie gralem na globie juz ponad rok ,noi wrocilem . 2 dni temu sciaglem clienta ze strony Joymaxa . Na paczatku po instalacjii Pojawil sie przy 11% update "Error Code 4 " ze 100 razyy probowalem az wreszcie zalapal i update skaczylo sie pomyslnie .Noi gramy az do dzisiaj po inspekcji.

Wlaczam gre,update oczywiscie dochodzi do 60% noi znow error code 4 KURESTW.O! .

Z 150,200 prob bylo .Oczywiscie przegladalem neta ale tam zawsze jakies bzdety pisza.. Jedno i to samo ,reinstaluj gre,pobierz patcha .Wiec tak jak mowie jedno i to samo zwykle bzdety osob kt niemialy takiego problemu .Reinstale zrobilem patcha wgralem,nawet pobralem jeszcze raz dla pewnosci,I kolejne nieszczescie patch nie dzila .Pisze stop patch .Oznajmiam wszystko pobierane ze strony Joymax ... Mogl by mi ktos powiedziec skad ten error code 4 i stop patch ? odrazu mowie ze mam windows 8 ,akamai jest,windows framework jest ale 4,5 poniewaz nie dam rady zainstalowac na win 8 popularnej 4 .. Pomnocy czuje wielka niemoc a znam sie na silku ...

Zawsze mi sie wszystko udawalo,a teraz niewiem co mam robic :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrób tak, odczep komputer od kabli. Otwórz szeroko okno. Rozbiegnij się i wyrzuć go, szybko wychyl głowę by zobaczyć jaki będzie efekt upadku.
Po wszystkim , zamknij okno, otwórz lodówkę wejdź do niej. Zamknij się w niej i siedź tam aż ktoś z domowników zgłodnieje i pójdzie coś przegryźć .
I ujrzy Ciebie. Potem wyjdź z lodówki pójdź spać. I napisz o tym książkę . Z pewnością ją przeczytam. Nie zapomnij napisać dedykacji dla mnie na książce .
Z mojej strony to tyle, pozdrawiam :).

Opublikowano

Zrób tak, odczep komputer od kabli. Otwórz szeroko okno. Rozbiegnij się i wyrzuć go, szybko wychyl głowę by zobaczyć jaki będzie efekt upadku.

Po wszystkim , zamknij okno, otwórz lodówkę wejdź do niej. Zamknij się w niej i siedź tam aż ktoś z domowników zgłodnieje i pójdzie coś przegryźć .

I ujrzy Ciebie. Potem wyjdź z lodówki pójdź spać. I napisz o tym książkę . Z pewnością ją przeczytam. Nie zapomnij napisać dedykacji dla mnie na książce .

Z mojej strony to tyle, pozdrawiam :).

I właśnie dzięki takim ludziom jak Ty śmiało mogę powiedzieć że internet jest pełen debili.

Co to problemu może to po prostu win 8? Ekspertem co prawda nie jestem bo 8 nie posiadałem ale może reinstal na xp? Wiem może Ci nie pasować pod jedną grę robić reinstala. Ale poczekajmy niech się wypowiedzą gracze z winem 8 ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a dajesz uruchom jako administrator , ewentualnie w właściwościach masz aby uruchomic aplikacje zgodną z systemem operacyjnym tam wybierz win 7 lub xp sp3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...