Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CD KEY

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ze swojej strony jeszcze dodam ze to są oszukańce lepiej kupić o dobrego sprzedawcy za normalną cenę ( 80-90zł) lub cd key bf3 rus

Opublikowano

A to zablokuja mi konto dostane bana na konto na bfie przykladowo jak wbije tam 100 lvl to nie bede mogl juz na nim grac nigdy czy po prostu mi zbanuja klucz ten czy cos ?

Opublikowano

Naucz się czytać dałem ci linka

Osoby kupujące klucze do gier poza wyżej wymienionymi oficjalnymi kanałami sprzedaży robią to na własne ryzyko. Jeśli klucz nie został zakupiony poprzez oficjalny kanał sprzedaż i zostanie zablokowany - nie będzie można kontynuować gry i Centrum Pomocy EA nie będzie w stanie udzielić pomocy.

Opublikowano
Ale to jest 100% pewne ze mnie zbanuja bo kupilem juz wlasnie tego keya edycje limitowaną ? i dlaczego wogole banuja ? ;o
Wezcie go nie straszcie, tez mam edycje limitowana i gram pare miesiecy i jest ok. A dodatkowo rozmawialem z wlascicielem aukcji i powiedzial ze to klucz EU.
Opublikowano

gamecodes.pl - Kupiłem tam klucz do BF3 edycję limitowaną jakiś miesiąc temu, i bana jakoś nie mam.

Więc przestańcie pierdolić farmazony, że klucze zostaną zbanowane.

Śmiało kupuj, nikt Ci nie zbanuje.

Mam nawet kumpla, który pół roku temu kupił w tym serwisie keya do BF3 LE i jakoś dobrze mu się wiedzie ^^

graphic.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia skąd biorą się ludzie twierdzący, że rosyjskie klucze są banowane. Kompletnie wyssane z dupy.

Opublikowano

Nie mam pojęcia skąd biorą się ludzie twierdzący, że rosyjskie klucze są banowane. Kompletnie wyssane z dupy.

Tak? To kup ruski kluczyk za 15zł i zobaczymy ile pograsz ;)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zbanują jeśli były kradzione, jeśli kupiłeś normalny (nie kradziony) ruski klucz to nic się nie stanie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...