Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyszukiwanie serwerów = Error

razzeY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem WarZ, wszystko działało tak jak miało działać. Dziś rano chciałem wejść do gry, lecz podczas klikania "server browser" żeby wyszukać serwery wyskakiwał mi błąd "Timeout Connecting to Master Server. Try Again Later. Code: 8", myślałem że każdy tak ma i to wina serwerów. Dopiero dwie godziny temu zorientowałem się że ma tak tylko kilka osób, w tym ja. Instalowałem od nowa WarZ (na steamie, wcześniej miałem zwykłego launchera), wyłączyłem firewalla i antyvirusa, dodałem do wyjątków i jest nadal to samo. Próbowałem przywracania systemu, ale to także nic nie dało. Po kliknięciu Quick join po jakimś czasie wyskakuje ten sam błąd, po czym nadal szuka serwerów - i nie znajduje. Macie może jakieś pomysły? Na necie było trochę o tym tematu, doczytałem się tylko o firewallu i antyvirusie, ponieważ nie znam aż tak dobrze angielskiego. Jeśli chcecie, tutaj macie kilka tematów : Przenieś mnie!

Wczoraj udało mi się to naprawić czyszcząc kompa programem Glary Utilities i wykonując kilka innych akcji. Dziś rano, tak samo jak i wczoraj jest to samo :<

Nagradzam Like'ami i 5 w profilu.

Edit : Naprawione, zamykam :p

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...