Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jax..

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż słyszałem gdzies , że na moim elo - Silver II-III najłatwiej carrować jaxem. Pewnie bym nie uwierzył gdybym nie zobaczył statystyk graczy. Jax 1,2,3,4 najbardziej ich grywalną postacią. Otóż nie wiem czy robić go Hybrydę ? - Zawsze brakowało mi buildu. Składam taki build od juri gaga :

Cuttlas , Merki , Shen , Runic bulwark , Gauntleta , Gunblade , Guinsoo i tutaj sytuacyjnie . W sumie zastanawiam się czy nie kupić SOTRK ,bo bierze procentowo i tak dalej , ale gunblade daje Ap , AD , Lifesteal , Wampiryzm.

Lepiej na moim ranku zrobić go AD czy Hybryda?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

AD-Hybryda, kupujesz w takiej kolejności jak napisane, najlepiej się sprawdza:

cutlass-merkurki/tabi(zaleznie od przeciwnika na linii, jak mocne early ma postać jak np xin czy garen to jako pierwsze bierzesz cloth arm + 5 hp pot, jak słabsze early ma to bierzesz na początek crystaline flask + ward + 1 hp pote)-sheen-warmog-guinsoo-botrk-sheen w gauntleta, last item sytuacyjny, need more arm i hp ? sunfire będzie okej, need dmg i mres i ap carry bije ? mom wybawicielem, carrujesz grę i chcesz jeszcze bardziej niszczyć ? hextech/bt dopełni dzieła

Botrk > Hextech, tańszy i lepszy, hextech jest aktualnie za drogi. Guinsoo jeden z najważniejszych itemów na Jaxie, co prawda rush jego się nie opłaca, ale potem w late game daje nam mnóstwo.

Na Jaxie potrzebujesz bardzo Warmoga, po prostu must have item, z merckami warmogiem i icebornem jesteśmy mega tanky.

Opublikowano

Tylko że ma głównie damage z AA więc po jaką cholere rabadon ? .... Lepiej BT. I wiem jaki ma damage, tylko że on nie jest ADC tylko offtankiem/ad bruiserem i ma być tanky. A hextech jest po prostu nieopłacalny, za drogi i daje mało. cutlass(botrk) + Guinsoo są lepsze, a kosztują półtorej hextecha trochę ponad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...