Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] counter 1v2

Nazwy nie ma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy nie ma takiej postaci... No jeśli jesteś dużo lepszy od nich to zjedziesz ich nawet soraką pod AD.

kolejny idiota myśli, że skill to wszystko.

soraka ad? dobrzy gracze mają problem soraką AD na boty 2 vs 1( powodzenia przeciwko malphite'owi. Potrafi wygrać 2 vs 1 -.-, ten bot gra lepiej od 99% graczy ). Więc nie pierdol. Soraka to tylko na eve / kasse i to pod ap. Powodzenia, chcę zobaczyć jak " pr0 " gracz gra normala ad soraka ( nie może to być streamer, bo wszyscy srają w gacie widząc ocelote w enemy ) 2 vs 1. dodam iż przeciwnicy nie mają prawa dive'ować na 2 lvl z 200 hp, oraz ma nie stealować każdego fraga z silenca

Co do tematu. Najlepiej jakiś range, może być apc, oraz rumble / lee / darius / cho / talon / galio

graphic.png

Opublikowano

@up kolega wyzej chyba pojecia nie ma o czym pisze :D ogarniasz jakas postac to tak jak pisal soraka pod ad zjedziesz nawet ich, btw. jax spokojnie daje rade 1 vs5 jesli jest nafeedowany w miare, tryndamere ze swoim ultem.

a co do ciebie panie up ile grasz w te gre ? phreak junglowal soraka... wiec widac kto tutaj sie zna na grze, btw. ostatnio shaco ap na 5vs5 zabilem 1 vs 2 >.< wiec prosze mi nie gadac ze problemy jakies sa z postaciami jak sie ogarnia gre... i kto tutaj jest idiota ? ...

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Ohh... pewnie - chce wiedzieć jak Jax W MIARE nafeedowany daje rade 1 vs 5 ;) jakby chociaż 1,2 postacie w enemy teamie mieli stuna, exhausta, unieruchomienie to taki Jax gówno zrobi 1v5, gdyby każdy użył na niego po 2,3 skille to deda odrazu -.- chyba, że gramy na 5 lvlach, to robi różnice... morde vs soraka AD... soraka idąc pod full AD - deda w 2 sec ( xin sie wbije E W Q, do tego można być totalnym noobem, byle wiedział co naciskać, morde użyje ulta i soraka deda ) mhm, soraka idąc pod offtanka też nie da rady, dmg za mały, zwłascza na xina który może sie wbić kiedy chce + slow oraz morde który harrasuje ją 2 razy mocniej niż ona kogoś...
A tak wgl, to według mnie gho gath jest mocny, trynda, jax, lee sin(tu nie jestem pewien, ale jego mobilnosc... zabije 1 i se ucieknie ;))

Opublikowano

Soraka AD, na xina i morde, haha, dobre, dobre, leże....

Co do tematu, to ja bym polecił kogoś z dobrym sunstainem (np. Cho czy Rumble ew. Fiora)

Opublikowano

Ohh... pewnie - chce wiedzieć jak Jax W MIARE nafeedowany daje rade 1 vs 5 ;) jakby chociaż 1,2 postacie w enemy teamie mieli stuna, exhausta, unieruchomienie to taki Jax gówno zrobi 1v5, gdyby każdy użył na niego po 2,3 skille to deda odrazu -.- chyba, że gramy na 5 lvlach, to robi różnice... morde vs soraka AD... soraka idąc pod full AD - deda w 2 sec ( xin sie wbije E W Q, do tego można być totalnym noobem, byle wiedział co naciskać, morde użyje ulta i soraka deda ) mhm, soraka idąc pod offtanka też nie da rady, dmg za mały, zwłascza na xina który może sie wbić kiedy chce + slow oraz morde który harrasuje ją 2 razy mocniej niż ona kogoś...

A tak wgl, to według mnie gho gath jest mocny, trynda, jax, lee sin(tu nie jestem pewien, ale jego mobilnosc... zabije 1 i se ucieknie ;))

raz nagram swoja gierke jaxem, dobry focus i enemy ci gowno robia chyba ze ty jaxa pod gowno robisz ;]

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Cho gath jest zajebisty 1 v 2, z junglerem mogą pokonać przeciwników 2 v 4 :D Cho niszczy wszystko. Poza tym, postacie z dobrym escpae sie też nadadzą z dobrym zasięgiem skilli/AA po to, by nie zaniechać farmy

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Co sądzicie o yoricku? Wydaje mi się że byłby najlepszy ponieważ skilluje na odległość ma speeda w q więc ma jak uciec w razie czego + nie musi odstępować farmy.

@ 2x down:

Fajnie, że na temat

Opublikowano

weź xina pod ap jest 100% lepszy od xina pod ad dzięki przelicznikom pod AP w W oraz E, będziesz zadawał olbrzymi dmg a sustain z W nie pozwoli cię zdivować, bo jak już to się stanie to wyjdziesz 500 hp na plusie

polecam piotr fronczeski

Opublikowano

kolejny idiota myśli, że skill to wszystko.

soraka ad? dobrzy gracze mają problem soraką AD na boty 2 vs 1( powodzenia przeciwko malphite'owi. Potrafi wygrać 2 vs 1 -.-, ten bot gra lepiej od 99% graczy ). Więc nie pierdol. Soraka to tylko na eve / kasse i to pod ap. Powodzenia, chcę zobaczyć jak " pr0 " gracz gra normala ad soraka ( nie może to być streamer, bo wszyscy srają w gacie widząc ocelote w enemy ) 2 vs 1. dodam iż przeciwnicy nie mają prawa dive'ować na 2 lvl z 200 hp, oraz ma nie stealować każdego fraga z silenca

Co do tematu. Najlepiej jakiś range, może być apc, oraz rumble / lee / darius / cho / talon / galio

Ogólnie masz racje, ale nie mogę się zgodzić do zdania o streamer'ach . Ocelot czy Dyrus czy inny streamer nie robią wrażenia na High Elo, każdy jest do tego przyzwyczajony. I akurat ocelot nie jest przykłądem prawdziwego Pro'sa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...